|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Jim γιατι εισαι παλι επιθετικος? Ρωταει για να του λυθουν καποιες αποριες. Δεν ρωταει για να εισπραξει τετοιες απαντησεις επιθετικες.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειμαι επιθετικος, απλα του ειπα την αληθεια.
Η αληθεια ειναι σκληρη μερικες φορες. Καλα κανει και ρωταει για να μαθει, κι εγω ετσι εμαθα μερικα πραγματακια, αλλα ενω καθεται και ρωταει καπνιζοντας (ισως) το τσιγαρακι του μπροστα στο pc, ενα ψαρακι βασανιζεται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και δεν βασανιζεται και τοσο τρελλα σε 30 λιτρα...ειδικα αν ειναι μικρο ακομα.. τι εξοπλισμο εχει το ενυδρειο σου bufferpriest??
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χρυσόψαρο θέλει περισσότερα από 30 λίτρα και ίσως και από 60 όσο μεγαλώνει, τώρα μικρό όμως δεν έχει πρόβλημα, αργότερα που ο φίλος μας θα μάθει γιατί την δίψα την έχει και γι' αυτό ρωτάει θα πράξει ανάλογα.
Λίγο ποιο χαλαροί νομίζω οτι πρέπει να είμαστε όταν καλωςορίζουμε!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο 1,20 εως 1,30 μηκος | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 04-04-08 11:25 |
ενυδρειο αλ/πων 20 λιτρων | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-08 15:12 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |