|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/images/attach/jpg.gif
να και μια φωτογραφια του μικρου μου RUDOLF σορρυ για τη φοτο ειναι απο κινητο
|
||||
|
||||
![]()
ΩΧΧ σου εκανε τον καναπε μεζε?????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οχι ειναι ενθυμιο απο ενα ντογκο αργεντινο!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γλυκας ο ρουντολφ!να τον χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αστερι ο μικρος...τον αφηνεις ελευθερο στο σπιτι? δεχεται χαδια?? καθεται να τον πιασεις να τον βαλεις παλι πισω η παιζετε κυνηγητο??
|
|||
|
|||
![]()
ειναι αναλογα με τις ορεξεις του!μπορει ολη μερα να παιζεις κυνηγητο και εκει που λες πλεον βαρεθηκα να κηνυγαω σκαει μυτη τσο χερι σου και παρακαλαει για χαδια!!!!το μονο προβλημα μ ειναι με τις τροφες που οι περισσοτερες ειναι ακαταλληλες....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντως το ζωακι μετραει πολυ και μετα απο λιγες εβδομαδες σε συνηθιζει και εκει ειναι σκετη τρελα!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
τα εχω δει και ειναι πανεμορφα...αλλα παλια ειχα χαμστερ τα οποια σε ειχανε γραμμενο κανονικα...τα επιανα μεν αλλα δεν τα ενιωθες κοντα σου πως να το πω.....θεωρουσα πως ειναι το ιδιο και με τα τσιντσιλα....αλλα αν εξημερωνονται περισσοτερο...ναι μου μπαινουν ιδεες.....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλη φαση ειναι αλλα ειναι "αγαπησιαρικο" ζωακι και μαραζωνει αν δεν του αφιερωνεις πολλες ωρες αγαπης!!!!και μακαρι να ερθει καμια σοβαρη εταιρεια με τροφες για τρωκτικα.....αλλα νομιζω πως οτι ζωακι και να εχεις αν του αφιερωσεις πολυ χρονο θα δεθει μαζι ς!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι το ταμπεραμεντο των ειδων...
|
|||
|
|||
![]()
Η verse laga εχει πολυ καλες τροφες για τρωκτικα και με σειρα Prestige Premium.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|