|
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα μάλωσε με. Το διάβασα και μάλιστα τώρα το ξαναδιαβάζω. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βγάλω άκρη απο τις φωτό. Το πιο πιθανό είναι να έχω ζευγάρι, μιάς και οι δύο εναλάξ προσέχουν τα αβγά και δεν αφήνουν κανέναν να πλησιάσει. Τώρα να μην χαίρομαι απο νωρίς, αύριο τα σπουδαία. Αν υπάρχουν αβγά καλώς...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον έχεις ζευγάρι αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Πρέπει η πρώτη φωτό να είναι αρσενικός.
|
||||
|
||||
![]()
Αναφορά! Τα αβγά το πρωί ήταν στην θέση τους και οι γονείς τα πρόσεχαν. ¶φησα ένα μικρό φως αναμμένο, για να τα βλέπουν. Περίπου στις 19:00 κλείνουμε 24ωρο. Απο εκεί και πέρα μπαίνουμε σε γεννήστρα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να σου ζήσουν!!!
![]() ![]() ![]() Ενημέρωνέ μας για την πορεία τους. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Η αρχή έγινε, έπεται συνέχεια!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειράχει!
αρκεί που έγινε η αρχή! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εε... δεν ξέρω αν αλλά ... ουρίτσες είδες?
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν είδα... Δεν τα άφησαν αρκετό χρόνο .... Ξέρω να μην παίρνω τα επάνω μου, μπορεί να είναι θηλυκά που "παιχνιδίζουν"... Θα σας ενημερώσω στην επόμενη.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννήσαμε!!! | tasinio | Ζωοτόκα | 7 | 13-02-08 22:15 |
Γεννήσαμε :) | erling | Ζωοτόκα | 6 | 06-12-07 22:34 |
Γεννήσαμε,Γεννήσαμε!!!! | kostasthess_ | Ζωοτόκα | 14 | 04-10-07 16:24 |
Γεννήσαμε... | mios | Δίσκοι | 7 | 29-05-07 13:00 |
Γεννήσαμε...!!!!! | Neoklis | Ζωοτόκα | 4 | 20-04-07 10:14 |