|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μια ερώτηση αυτά τα ψάρια μπορώ να τα βάλω στο ενυδερίο μου?Γύρω στα 3-4!Ρωτάω επειδή είναι 100 λίτρα!
http://www.malawicichlidhomepage.com...omis_acei.html |
|
||||
|
||||
![]()
τα 100λιτρα τα θεωρεις πολλα η λιγα δηλαδη για να καταλαβω και εγω τι ακριβως να σου προτεινω
|
||||
|
||||
![]()
Ρε φίλε δεν ξέρω το καταλαβαίνεις?Γιαυτό ρωτάω μην νομίζεις ότι σας κοροιδεύω!
|
|
||||
|
||||
![]()
oχι δεν μπορεις!! Τα συγκεκριμενα φτανουν τα 15 εκ!!! Αν σκεφτεις οτι και το ενυδρειο θα πρεπει να το κανεις....νταμαρι δεν φτανουν τα λιτρα σου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να βάλω κάτι το οποιό θα έχει φανταχτερά χρώματα........
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτα τα λιτρα μονο labidos απο malawi....
Αν πας σε μικροκιχλίδες tanganyika εχεις πιο πολλές επιλογές. Δεν εχεις τοσοσ "φανταχτερα" χρωματα αλλά πιο ενδιαφερουσες συμπεριφορες... Δες εδω : http://www.malawicichlidhomepage.com...fish_list.html Διαφορετικα δες λίγο και για μικροκιχλίδες Αμερικής πάλι στο ιδιο λινκ. Να ξέρεις ομως οτι αν πας προς ...Αμερικη μερια θέλει περισσοτερη εμπειρια απο τη μερια του χομπιστα γιατι τα ψαρια αυτα θελουν μαλακά νερα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία!Πες ότι βάζω Labidochromis hongi θα βάλω 1 αρσενικό και 2 θηλυκά?Και τέλος από στολισμό βάζω μπέζ άμμο μεγάλες πέτρες,κανα ξύλο όμορφο αλλά μπορώ να βάλω και ζωντανό φυτό ή αυτά δεν θέλουνε φυτά?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι μπορώ να βάλω???? | morfeas | Malawi | 8 | 05-10-07 00:48 |
τι να βάλω??τι να βάλω?? | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 24-07-07 09:44 |
Τι ψάρια να βάλω? | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 01-03-07 22:28 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |
Τι ψάρια να βάλω? | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 01-02-04 03:01 |