|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Επίσης τα λίτρα είναι 95 καθαρά και ο φωτισμός είνια 60watt. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη poliko_selas : 25-04-08 στις 13:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι μπορείς να το κάνεις!
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοίξω καινουριο θρέντ θα κάνω την ερώτηση εδώ. ξέρετε ποιό φυτό είναι αυτό?
![]() ------------------------- κανείς???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dizio : 21-05-08 στις 17:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
alteranthera reinekii πρεπει να ειναι
|
||||
|
||||
![]()
αν και μοιάζει,δεν πρέπει να είναι,έχω μία alteranthera reinekii και τα φύλλα της πρασινίζουν λίγο στην πάνω πλευρά και μερικά φύλλα που βρίσκονται χαμηλά είναι τελείως πράσινα από πάνω. αυτό είναι διαφορετικό από το φυτό που έχω στη φωτό,το οποίο είναι κατακόκκινο παντού
|
|
||||
|
||||
![]()
ο βλαστος παντως ειναι χαρακτηριστικος για alteranthera.Ισως να μην ειναι reinekii και να ναι καποιο αλλο ειδος της οικογενειας αυτης
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια ερώτηση ακόμα | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-09-07 16:38 |
Μια ερώτηση | hotgates | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-09-07 15:18 |
Μια ερώτηση ακόμα? | hotgates | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-08-07 14:57 |
Τελικα ποιος απαντα σε μια ερώτηση? | pokou | Greek Aquarist's Boards | 23 | 15-06-04 16:38 |