|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
με τι υγρα καλιμπραρεις..?
μηπως χαλασανε..? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να δοκιμασεις και με αλλο ηλεκτροδιο.. Η το ηελκτροδιο σε αλλο phμετρο.
Αν και δεν μπορουμε να αποκλεισουμε τιποτε, το ηλεκτροδιο ειναι το πιο επιρρεπες σε βλαβες. |
|
||||
|
||||
![]()
Παρολο που αυτο που λεει ο netblues ειναι το πιο λογικο τελικα εμένα το προβλημα δεν ηταν στο ηλεκτροδιο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
klaz, με τα υγρά που πήρα απο aquaristick, αυτά που είναι μιας χρήσεως.
imichal, μήπως να κάνουμε club? ή έστω ενα κλιμάκιο που είναι και της μόδας τελευταία. ![]() Κώστα, το καλιμπράρισμα το κάναμε μαζί με τον Νεοκλή και έγινε σωστά.(Με πλύσιμο του ηλεκτοδίου.) Τώρα για την γείωση της μπρίζας δεν ξέρω. Πως θα καταλάβω αν έχει γείωση? netblues, και γω αυτό σκέφτηκα να κάνω. Σε μια κάθοδο στην Θεσσαλονίκη, μάλλον σε καμμιά συνάντηση, θα κανονίσω με κάποιον να δοκιμάσουμε με άλλο ηλεκτρόδιο, και ph-controler. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Το καλιμπράρισμα έγινε σωστά... Και ο controller δεν εκανε τπτ ύποπτο όταν τον βάλαμε σε λειτουργία...
Τσέκαρε αυτό με την γείωση μία πρώτα... Στην πρίζα του controller που εχει και κουμπώνεις την ηλεκτρομαγνητική πρέπει να βάλεις ένα άλλο αντάπορα για να την μετατρέψεις σε αλλου τύπου την πρίζα... Υ.Γ.:Και έτσι για το καλό που λέμε πάρε ένα δοκιμαστικό και δες μήπως έχεις καμιά διαροή ρεύματος μέσα στο ενυδρείο.... Δεν ξερω εγώ τώρα λεω.... ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph controller | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 10-10-07 21:00 |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
ph controller | panousojet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 30 | 16-11-06 18:04 |
Ph Controller | xenofon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-11-05 09:09 |