|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή ήταν και η δική μου ιδέα Mizi, αλλά σκέφτομαι μήπως το αδικήσω. Μου είπαν κάτι για φλούδα ξύλου.Το ξέρει κανείς αυτό το υλικό?Είναι εύκολο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν δεν κάνω λάθος το φελιζόλ είναι έξω απο το ενυδρείο.Πώς θα καλυφθεί με τους τρόπους που λέτε ?
|
||||
|
||||
![]()
ναι το φελιζόλ είναι από έξω. Για αυτό το λόγο είπα τη φλούδα ξύλου. Με τη μάυρη ταινία, μπορεί να γίνει. Είναι χοντρή ταινία, αλλά είναι λίγο ακαλαίσθητο νομίζω. Θα είναι μάλλον η τελευταία μου επιλογή. Με την άμμο δε κατάλαβα πως γίνεται, αλλά δεν ήθελα να φανεί πόσο άσχετος είμαι. Μίλησα με ένα μαραγκό, ο οποίος μου είπε ότι υπάρχει φλούδα ξύλου, η οποία μπορέι να λουστραριστεί και να έρθει στο χρώμα που θέλεις. Βγαίνει σε 2 πάχυ 15 και 18εκ. Αν είναι όντως τόσο απλό θα καταλήξω σε αυτό. Μια ακόμη λύση που ανκάλυψα ψάχνωντας το internet είναι να παεαγγείλω μαυρο πλεξιγκλάς, αλλά πάλι δύσκολο είναι και μάλλον ακριβό και δεν υπάρχει σάλιο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για κιχλίδες... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 5 | 27-01-08 11:14 |
Aλάτι για Κιχλίδες | angel1984 | Malawi | 3 | 29-10-06 11:24 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |
Συμβουλή για κιχλίδες | Liolios | Malawi | 6 | 07-02-06 00:32 |
Φτιάχνω ενυδρείο για κιχλίδες malawi.Για βοηθείστε..... | Johnkokk | Malawi | 4 | 02-01-05 01:29 |