|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σκέπτομαι κατι άλλο. Έχω ένα 450 λ. και θα το γυρίσω σε θαλασσινό.Κάτο έχω φτιάξει ένα sub 150λ. περίπου. Το έπιπλο είναι μονοκόμματο. Σκέφτομαι να το ντύσω με φελιζόλ εσωτερικά όσο καλύτερα μπορώ και στον πάτο να βάλω (πάνω από το φελιζολ) το αλουμινι που βάζουν στα ντουλάπια τις κουζίνας. Μέσα να βάλω ένα μηχανισμό ψυγείου 1 ΗΡ.Η κεντρική μονάδα θα είναι στην ταράτσα. Θα το ρυθμίσω σε μία θερμοκρασία (μετά από πειράματα) για να έχω σταθερή θερμοκρασία. Ο μηχανισμός πάει καινούργιος γύρω στα 500¤. Ενώ ένα chiller για τα λίτρα αυτά πάει τα διπλά και βάλε.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που το βρίσκεις με 700¤; Υπάρχει κάποιο link;
|
|
||||
|
||||
![]()
καπου ακουσα, ή διάβασα πρόσφατα, πολλά μέτρα σολίνα, απο την εξαγωγή του φίλτρου μεσα σε ψηγείο σε κουλούρα, δεν ξερω αν κάνει δουλεία αλλα δεν θα είναι η βιολογία σου μέσα...
|
||||
|
||||
![]()
Για παράδειγμα....
http://www.aquaristic.net/shop.php/s...archparam/teco αν και προσωπικά θα επιδίωκα να το παρω απο καπου Ελλάδα με μία συνεννόηση για να εξασφαλίσω και το service... αλλιώς χτύπα το... Παράθεση:
![]() ![]() ![]() αυτο εκανε ενας τύπος... http://www.3reef.com/forums/i-made/d...ler-42547.html εγώ όταν το είδα γέλασα παρα πολυ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν δουλευουν αυτα τα πραγματα με τα ψυγειακια.. Δυστυχως.
Ειναι καλα για να κρυωνουν μπυρες, οχι ομως ενυδρεια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τωρα αν καταφέρει καποιος να πετυχει κατι...
|
|||
|
|||
![]()
κανω ποστ την φωτογραφια απο το θεμα που εστειλες Νεοκλη, γιατι νομιζω οτι ειναι καταπληκτικη προσπαθεια
![]() λιγο αστειο μεν αλλα δειχνει μεχρι που μπορει να φτασει ο πωρωμενος χομπυστας, μπραβο του ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους...
θα συμφωνησω κι εγω με το Neokli... τα ευρω ειναι πολλα για να κανεις δοκιμες και πατεντες, πιο καλα αν ειναι για τοσα ευρω να πας σε ετοιμο.... εγω σκεφτηκα να δοκιμασω το ψυγειακι επιδη το κοστος ειναι πολυ μικρο και αξιζει το ρισκο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψυξη νερου | kill_bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 02-02-08 19:40 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 10-07-07 20:22 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |