|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ απο την μεριά μου θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να έρθω, και θα είναι και η πρώτη μου φορά.
ΥΓ η κάρτα μέλους θα μου σταλεί ταχυδρομικά ή όχι. Δεν την έχω λάβει ακόμη.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ούτε και εγώ θα μπορέσω να έρθω, όπως συνήθως συμβαίνει σε κάθε μηνιαία συνάντηση, λόγω εργασίας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν η συγκεντρωση δεν αφορα μονο μελη αλλα και χομπιστες..οπως ειπωθηκε στην αρχη θα κοιταξω να ερθω κι εγω...εφοσον θα ξερω νωρις την ημερομηνια....
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι αναφέρεται ξεκάθαρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και γω +1
|
|
||||
|
||||
![]()
YΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην συνάντηση έχω προγραμματίσει να παραβρεθώ κι εγώ και ελπίζω σε μια πραγματικά εποικοδομητική συζήτηση!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ δεν εγινες μονο Διεθνης αλλα και Πανελληνια!
CU!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντηση Ιανουαριου 2008 - ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 15-01-08 10:28 |
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΚΒΕ | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 54 | 19-12-07 22:37 |
Συνάντηση Κυριακής ΚΒΕ | Παπαδόπουλος Κώστας | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 30-10-07 14:51 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |