|
|
|||
|
|||
![]()
crazyio οτι ειχα βρει τοτε ειναι σε αυτο το θεμα, περισσοτερες φωτογραφιες δεν ειχε να μου δωσει
βασιζομενος πανω σε αυτο σκεφτομαι να το ανοιξω, βεβαια το σκεφτομαι ακομη καθως αν αποτυχει αυτο σημαινει οτι θα μου κοστισει επιπλεον 100¤, ψιλοποσο θα μου πειτε, εξαλου οπως εχω ξαναπει "λεφτα εχουμε" ![]() ΚNOKY εαν γινει να εισαι σιγουρος οτι θα μπουν παρα πολλες φωτογραφιες neokli σκεφτομαι να δοκιμασω μια ιδιοκατασκευη που εχει δημοσιευσει καποιος χομπιστας σε αλλο φορουμ, εαν αυτο αποτυχει θα προσπαθησω να πεισω τον netblues να μου φτιαξει ενα |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να δώσεις κανένα λινκ...?
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη πολλοι το ζητανε θα προσπαθησω να φτιαξω μερικά ακόμα...
Το αγγλικο manual http://www.aquatek.gr/dim/dimv3eng.doc και το ελληνικό http://www.aquatek.gr/dim/dimballastv3_0.doc |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Επισης θα ηταν χρησιμο να μας πεις καποιο(α) καταστημα για να προμηθευτουμε τα υλικα, περιοχη Πειραιας ή και Αθηνα εστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα υλικα γενικως δεν πολυκυκλοφορουν (και οταν το εφτιαξα τα εφερα απο αμερικη) αλλα πρεπει να προγραμματισεις και τον επεξεργαστή (που σημαινει να εχεις προγραμματιστή)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο crazyio σφυρίζει αδιάφορα με ένα βλέμμα που πλανάται στον χώρο .......
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικο MH Ballast OSRAM Powertronic PTU 150 | Tricky | Φωτισμός | 7 | 16-01-07 13:33 |
Ηλεκτρονικο ballast | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-11-06 23:02 |
Ηλεκτρονικο Θερμομετρο | koulio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 03-11-05 22:13 |
Λάμπες Τ5 DIMMABLE | dimitrig | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-03-05 22:24 |
Ηλεκτρονικο Phμετρο-Καλιμπραρισμα.. | TAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-01-04 01:43 |