|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Νικο
Χρησιμες οι φωτο της κατασκευης. ![]() Σημερα στο συλλογο θα εχουμε εργασιες κατασκευης της βασης με σωληνες pvc.Το μονο που μας λειπει ειναι το eggcrate.... Ανακοινωση Οποιος εχει και μπορει να φερει ενα κομματι 100Χ50 θα ειμαι υποχρεος(εννοειται οχι τζαμπε...) Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Την δευτέρα θα μου το φέρουν
![]() Πάντως σε μαγαζί με είδη καταστημάτων (ψυγεία-κουζίνες-μιξερ κτλ) έχει!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
τηλ. fax 210 4131217 e-mail: spakouris@hol.gr
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα
Επειδη σημερα σκεφτομαι να βαλω νερακι ειναι απαραιτητο να δουλευει και το skimmer ή μπορω να το εχω μονο με τους κυκλοφορητες?.Θα πρεπει να ριχνω και τροφη για να διατηρησω την βιολογια του?.Αν ναι υπαρχει καποια συγκεκριμενη για το μεσογειακο? Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκε το νερο στο αυλακι....
![]() Χθες γεμισα το ενυδρειο με 180λ θαλασσινο νερο και εβαλα σε λειτουργεια τις 2 αντλιες 2Χ2500λ/ω.Λογο υπερβολικου θορυβου ![]() Απο τυχη κατα την συλλογη νερου βρεθηκε μια γαριδουλα 1εκ. και ενα μικρο ψαρακι 1εκ. Απο προθεση εβαλα 4-5 μικρα σαλιγκαρακια διαμετρου 0.5εκ-1εκ και 2 αχινους διαμετρου 1 και 2 εκΖωντανο βραχο και αμμο δεν εχω βαλει ακομα παρα μονο 2-3 πετρες ανευ βιολογιας.Οι πετρες ειναι πανω σε βαση απο σωληνες pvc. Γνωριζω οτι κακως εβαλα οργανισμους στο ενυδρειο αλλα πραγματικα δεν αντεξα....... ![]() Αυτα ειναι τα νεα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι αντλία είναι? Η νανο της tunze? Αν ναι, οι συγκεκριμένες αντιπετωπίζουν αυτό το πρόβλημα και είναι και γνωστό. Οπότε μια ενημέρωση στο κατάστημα πρέπει να γίνει.
Τα σαλιγκάρια και οι αχινοί είναι υπερευαίσθητα ζωντανά (και ας μην τους φαίνεται). Οπότε καλύτερα να τα γυρίσεις πίσω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω Γιαννη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο-την αποψη σας για εξοπλισμο | Jimmy996s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 03-02-08 01:19 |
Ποιο φίλτρο για ενυδρείο 180 λίτρων? | cutter | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 28-05-06 18:11 |
λαμπες για jewel rio 180.??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-05 14:33 |
Συμβουλες για εξοπλισμο CO2 | SpyrosK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 30-06-05 08:22 |
Βοηθεια! Ψαχνω πηγες για εξοπλισμο. | vlu | Λοιπός εξοπλισμός | 26 | 01-03-03 17:21 |