|
Ιστοσελίδες στο Internet Χρήσιμα links για το χόμπυ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο μου είναι 240lt φυτεμένο και έχει 5 δίσκους και καρδινάλιους.Το σύστημα με τη φιάλη ψάχνω εδώ και καιρό αλλά οι τιμές που μου λένε κυμαίνονται από 500-900 ευρώ και έχω μπλοκάρει και δεν ξέρω τι να πάρω. Δοκίμασα και το μπουκάλι το οποίο έφτιαξα μόνη μου αλλά δεν φτάνει για το μέγεθος του ενυδρείου μου. Μήπως γνωρίζετε κανένα αξιόπιστο και οικονομικό σύστημα με ηλεκτρονικό ph controller......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ΠΜ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τα λιτρα σου θες φιαλη CO2 και αφου εχεις και δισκους καλυτερα να παρεις και ph controler. Το κοστος θα σου βγει γυρω στα 200-250. Παραγγελιες απο Χανια κανουμε συχνα και τωρα μαλλον θα γινει αλλη μια.Αν σε ενδιαφερει τα λεμε σε πμ.
Καλως ηρθες στο gab. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά αυτό με το μαλακό νεράκι δεν ισχύει πάντα εγώ με ph 5,5 και gh 3-4 και full στο σαλιγκάρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά τα σαλιγκάρια σε αυτές τις συνθήκες Χρήστο δεν καταφέρνουν να έχουν ανθεκτικό κέλυφος.
|
||||
|
||||
![]()
Αμα μιλαμε για apple snails εχει ενα νοημα.. Τα υπολοιπα και με λιγοτερο ανθεκτικο παλι τα καταφερνουν.
Μηπως ταιζεις πολύ? Ti no3 εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Με ενδιαφέρει η πρότασή σου και αν θες επικοινώνησε μαζί μου σε ΠΜ. Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
ταίζω κάργα τα δισκάκια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκοι και ramirezi | dimitris21 | Δίσκοι | 15 | 06-12-07 15:59 |
Otos και Δίσκοι | Liolios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 29-05-07 14:54 |
Φίλτρανση και δίσκοι | skippergr | Δίσκοι | 16 | 26-05-07 09:48 |
Clown και Γρασιδι | thanosatha | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 18-03-07 19:18 |
SAE και δίσκοι; | tasos | Δίσκοι | 5 | 14-05-03 16:13 |