|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρετε πόσα φυτά ανταλλάσσονται εκτός συναντήσεων ;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σ'αυτό θα με βρείς σύμφωνο γιατί πιστεύω πως κάποτε τα πράγματα θα πρέπει πραγματικά να ειπωθούν όπως πραγματικά είναι και να μην κρυβόμαστε πίσω απο μάσκες!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μαλλον χαλαρωσε εσυ λιγο. Και οχι και φιλαρακι την στιγμη που δεν γνωριζομαστε κιολας.Ετσι?. Περιμενω να ακουσω τις αποψεις των παιδιων απο την Β.Ελλαδα που μας αφορα και αμεσα το θεμα για να δουμε τελικα τι θα κανουμε.Απο εκει και περα σιγουρα θα χρειαστει και η βοηθεια των ανθρωπων του Συλλογου που τα ξερουν εκ των εσω τα των πραγματικων εξοδων αυτου του εγχειρήματος. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1ον αν το κανει καποιος αυτο γινεται κατ'εμε ρουφιανος στην καλητερη... 2ον μπορει αυτος που το ζητησε αρχικα να μην ειχε υστερα λεφτα,να μην ηταν στην ελλαδα,να ειχε σπασει το ποδι του κτλ κτλ κτλ....που ειναι το παραλογο???? και δεν νομιζω να φταινε αυτοι που δεν πηραν το ημερολογιο για την ολη κατασταση.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ξαναδιάβασε το ποστ σου και δες αν είσουν σωστός ή όχι .
Μου αρέσει η σκέψη σου ![]() ΥΓ . Φιλαράκι σε είπα δεν σε είπα Μακακα .Από πότε να λες κάποιον φίλο είναι κακό ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω μιλαμε για το αν μπορουμε να νοικιασουμε ενα χωρο και να λειτουργει οπως λειτουργει και ο συλλογος στην Αθηνα.
Διαβασε καλυτερα το τοπικ απο την αρχη. Το οτι καπου ειπωθηκε και αυτο το θεμα ,μεταφορας του συλλογου στην Θεσ/νικη, δεν σημαινει οτι ειναι το ζητουμενο σε αυτο το θεμα που ανοιχτηκε απο τον Χρηστο. Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Παμτως αν οντως γινει στην πραξη μια τετοια ιδεα εγω ειμαι προθημος,στα πλαισια του ελευθερου χρονου μου ,να βοηθησω με την κατασκευη των ενυδρειων.Φανταζομαι οτι και οι υπολοιποι μαστορες θα θελαν να δηλωσουν παρον...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ παρών Νικ!!! Αν τελικα γινει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειρωνεύομαι κανέναν γενικά όχι άτομα που προσπαθούμε να βρούμε λύση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρακολουθώ τα όσα γράφεται σε αυτό το post με ενδιαφέρων και αν μου επιτρέπεται θα ήθελα να «προτείνω» κάτι…
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι σε πρώτη φάση η όλη ιδέα αποβλέπει στο να υπάρχει μία «έδρα» στη Θεσσαλονίκη για πιο ευέλικτες και άρα τακτικότερες συναντήσεις. Όσα έχουν αναφερθεί από τα παιδιά μου θύμισαν αντίστοιχες συζητήσεις (εκτός του χόμπι) που τελικά, για διαφόρους λόγους, δυστυχώς επιβεβαίωσαν όσους είχαν προβλέψει τα «αρνητικά» σενάρια. Βασική αιτία ήταν τα «οικονομικά», δηλαδή σκεφτείτε το έτσι… 25 ευρώ επί δώδεκα μήνες είναι 300 ευρώ το χρόνο… επί 3 ενεργά χρόνια κατά μέσο όρο του καθενός κοντεύουμε τα 1000 ευρώ. Πόσοι έχουν δώσει για το ενυδρείο τους αυτά τα χρήματα? Η πρόταση μου είναι η συστέγαση (ενέργεια που έχει λειτουργήσει και συνεχίζει να λειτουργεί αλλού). Τα ενδεχόμενα εδώ είναι αρκετά απλά αναφέρω δύο παραδείγματα όπως είναι π.χ. η παραχώρηση ενός γραφείου από κάποιο Πολιτιστικό Σύλλογο, Δημοτικά αρχή, ακόμα και εταιρία, ως «έδρα» και χώρο συνάντησης των πιο ενεργών του χόμπι (οι πολυπληθές συναντήσεις μπορούν να γίνουν σε άλλο χώρο όπως συμβαίνει τώρα με τις μηνιαίες συναντήσεις). Ή η ενοικίαση από κοινού ενός χώρου με άλλον 1 ή και 2 συλλόγους που και αυτοί «ψάχνονται» και πέφτουν στα ίδια αδιέξοδα με εμάς (έξοδα δια του 3 και στο σύνολο πιο πολλά ενεργά άτομα). Οι δυνατότητες συνδυασμών είναι αρκετές και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου «κάτσει»… αλλά θέλει ψάξιμο, και ολόκληρη Θεσσαλονίκη σίγουρα κάτι θα βρεθεί!! Ο συνδυασμός της συστέγασης με μια απλή οικονομική ετήσια συμβολή ή και ακόμα ανεύρεση χορηγιών όπως π.χ. τη προσφορά των ροφημάτων από κάποιο Σούπερ Μάρκετ ή επιχειρηματιών που είναι στο χόμπι κ.λ.π. ίσως βοηθήσουν στην αρχή… και η αρχή νομίζω ότι πρέπει να είναι καλά προγραμματισμένη για να πετύχει η όλη δράση.
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 11-04-08 στις 14:32 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τώρα αυτό με τα 1000 ευρώ και δη στα 3 χρόνια για ένα ενυδρείο.... άστο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |