|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εκανες
![]() Εφοσων εχεις και το 300 κανε παλι ενα μπολιασμα στο φιλτρο του μικρου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τη συμβουλη,θα το κανω.αλλα στο 300σαρι εχω βαλη τυρφη γιατι εβαλα κι εκει φυτα. μπορω να παρω μπολι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις γιατι οχι , δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελικα το μπολι δεν ειχε κανενα αποτελεσμα.μετα απο καθημερινες αλλαγες η αμμωνια δεν ελεγε να φυγη.κατεληξα λοιπον στην εσχατη λυση, αμπουλα ammonia stop.ετσι μετα απο 4 μερες επεσε.επιτελους γιατι με ειχε πιασει πανικος.ισως να κανω κατι λαθος.προσθεσα 2φλαι φοξ (τι το θελα) ο μονομαχος σαν να επαθε καταθλιψη περασαν ετσι 3 μερες και την τεταρτη ασπρισε.την επομενη μας αφησε.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα 2 saem
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1)το ενυδρειο παραμενει ορφανο.ειχα παρη την αποφαση να βαλω νεον και 2 sae παλι αλλα το ξανασκεφτηκα και εκανα μετρησεις (ευτυχως) σκληροτητα στα υψη νιτρικα το ιδιο τι κανω τωρα; πως θα ριξω τις τιμες των νιτρικων και της σκληροτητας;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια μεγάλη αλλαγή με νερό από το 300αρι και θα πέσουν και οι σκληρότητες και τα ΝΟ3 (εφόσον δεν έχεις και στο 300αρι).
Από εκεί και πέρα για ψάρια εγώ θα πρότεινα πάλι έναν μονομάχο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 370 | 02-06-10 01:07 |
να το και το δευτερο(μικρο) | octania246 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-10-07 12:55 |
επιτελους ετοιμο το 10λιτρο! | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 20-06-06 01:09 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |