|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ηξερα οτι θα μπορουσε να συμβει κατι τετοιο.... Μηπως ειναι πολυ μικρα τα κοχυλια σου ?
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω δεν μπορουσα να το φανταστω ποτε αυτο.μιας και γενικα εχουν την ιδιοτητα(φανταζομαι)να γλυστρανε.
τα κοχυλια μου ειναι και μικρα και μεγαλα. αλλα στο συγκεκριμενο που μπηκε και κολλησε μπορω να πω οτι ηταν το μεγαλυτερο απο ολα που εχω μεσα. πιστευω οτι μπορουσε να βγει απο μεσα απλα απο το στρες κτλ εκαμνε λαθος κινησεις με αποτελεσμα να εξασθενιση και να τα παρατηση. επρεπε να το δουμε και αυτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ο αρχηγος φαινεται να την γλυτωσε.2ρη μερα και ολα για την ωρα φαινονται καλα.βολταρει συνεχια τρωει κανονικα και γενικα περα απο τα σημαδια που εχει τιποτα δεν δειχνει τι περασε 3 μερες
![]() αν και γερακος σκληρο καρυδι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Multi πηδάνε έξω από το ενυδρείο. | soupia | Tanganyika | 5 | 21-08-07 19:35 |
sos με νέον | AXEL | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 10-02-07 17:40 |
Bettas Multi System (by filoxenos...) | filoxenos | Bettas | 20 | 11-07-06 14:37 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
SOS SOS--- GUPPY ---SOS SOS--- ΓΕΝΝΑΜΕ --- SOS SOS | gordons | Ζωοτόκα | 3 | 19-09-03 00:02 |