|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα λετε για εναν χωρο που ο καθενας θα πληρωνει τα ποτα του για να βγαζει τα εξοδα του...
Δεν ειναι ασχημη ιδεα,το θεμα ειναι θα ερχονται???? Μετα εχει εξοδα να το φτιαξεις(ηλεκτρολογο κουτρα εχουμε παντως...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καθε αρχη και δυσκολη και βεβαια επειδη ακομα πιο δυσκολο ειναι να βγει καποια αποφαση μεσα απο ενα φορουμ,σιγουρα θα χρειαστουν συνατησεις για καφε ,οχι 1 φορα τον μηνα αλλα συχνοτερα για να τα δουμε καλυτερα τα πραγματα.Ας δουμε ομως απο εδω αν υπαρχει θεληση για τετοιο εγχείρημα και ας μας πουν και τα παιδια απο την Αθηνα στο περιπου τα κοστη και τα εξοδα που εχουν και εκεινοι στον συλλογο.Στο περιπου παντα ετσι ,για να δουμε πως ειναι τα πραγματα και να παρουμε και μια ιδεα για αρχη!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο, αυτη την ιδεα την ειχαμε συζητησει πολυ παλιοτερα, και τοτε κανοντας τους υπολογισμους, βλεπαμε πως ειμασταν 10-15 σταθερα ατομα. Ισως να ειναι καιρος να το ξανασυζητησουμε. η αληθεια ειναι οτι πλεον κατω απο 25-30 ατομα σπανια πεφτουμε στις συγκεντρωσεις μας. Αν ψαξουμε βρισκουμε φτηνους χωρους αλλα πολυ μικρους, απο την αλλη παλι, το σωστο και το δικαιο θα ηταν να μπορει ο συλλογος να υποστηριξει και τους 2 χωρους Αθηνα-Θεσσαλονικη. Δυστυχως διανυουμε μια περιοδο αβεβαιωτητας για τις οικονομικες δυνατοτητες του συλλογου και τιθεται ακομη και θεμα διατηρησης ή οχι και του χωρου της Αθηνας.
Συμφωνα με αυτα η μονη λυση ειναι να πληρωνουν οι συνεστιαζομενοι μια μικρη συνδρομη για τα εξοδα του χωρου αλλα αυτο ειναι λιγο πολυπλοκο και πολυ θα πουν πως δεν το γουσταρουν κι ολας. Ειναι ενα θεμα, που πρεπει να συζητηθει εκτενως. Τωρα που το ξανασκεφτομαι, τοσοι αναρχικοι πως κρατανε τα στεκια τους?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορουμε να παμε στην Υφανετ τοτε!!!!Τεραστιος χωρος και καθολου ενοικιο!!
ημιυπόγεια βρισκεις 120 τετραγωνικα με 250 ευρω!! αρκετα μεγαλος χωρος πιστευω!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειπες πιστευω ομως οτι ειναι εφικτο ------------------------- ακριβως Γιωργο και να θυμασε οτι τα μεγεθη μεταξι Αθηνας -Θεσσαλονικης απεχουν πολλη
ΑΝ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΓΙΟΧΑΝ ΒΟΛΦΑΝΓΚ ΦΟΝ ΓΚΑΙΤΕ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris129 : 09-04-08 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι απλο,
κυνηγανε τον ιδιοκτητη με τις μολοτοφ καθε φορα που παει να πληρωθει εμεις με τι θα τους κυνηγαμε; με τα ενυδρεια; ΥΓ μολις εκανα μια πολυ πονηρη σκεψη, οι ανηλικοι σταματηστε εδω... μολις ερχεται ο ιδιοκτητης θα του δειχνουμε τους θερμαντηρες και θα γελαμε με νοημα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο θέμα μας παρακαλώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας μεινουμε στο θεμα μας, εγω μεσα στα στενα της παπαφη νοικιαζω καμια 80 τετραγωνικα ισογειο και υπογειο με 100 ευρω, για αποθηκη, αλλα μου φαινεται μικρο για να μαζευομαστε σε παρομοιο χωρο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν....ως γνωστόν τα οικονομικά του συλλόγου δεν μπορούν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.
Ένας αξιοπρεπής χώρος έχει διάφορα έξοδα εκτός από το ενοίκιο. Ξεκινώντας χρειάζεται πολλή εθελοντική εργασία για να στηθεί καθώς και έξοδα για εξοπλισμό. Αν τα ξεπεράσουμε αυτά θα πρέπει να εξασφαλίσουμε έσοδα έτσι ώστε να είναι εφικτή η διατήρηση του. Στην αρχή θα υπάρξει ενθουσιασμός και συμμετοχή αλλά η εμπειρία δείχνει ότι σιγά σιγά μειώνεται. Ίσως να έχουμε πολύ κόσμο γιατί οι συναντήσεις γίνονται μια φορά το μήνα. Αν γίνονται κάθε βδομάδα είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη συμμετοχή. Και μη το βλέπετε 30 άτομα Χ 3 ευρώ τον καφέ. Στην Αθήνα πολλοί παίρνουν καφέ απ' έξω και δεν στηρίζουν το μπαρ μας και ακόμα πιο πολλοί δεν παίρνουν απολύτως τίποτα. Είσοδο θα βάλουμε ; Δεν λέει. Ποιός μου λέει εμένα ότι τα έσοδα κάθε φορά θα είναι τόσα που θα μας εξασφαλίζουν τα έξοδα ; Ρωτήστε πόσα είναι τα έσοδα στο μπαρ στην Αθήνα. Και μη μου πείτε για εκδηλώσεις.... ![]() Τελειώνοντας...με δεδομένο ότι ο σύλλογος δεν μπορεί να στηρίξει μια τέτοια προσπάθεια...ποιός θα πάρει την ευθύνη και θα βάλει την υπογραφή του στο ενοικιαστήριο ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
καμια ιδεα ; | aristomenis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-10-07 15:23 |
ιδεα για φωτισμο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 16-02-07 15:37 |
καμμια ιδεα | Giwrgos23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 05-04-06 15:31 |
Τρελη ιδεα ! | livel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 09-12-05 09:25 |