|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι γω που το βρηκα τελικα, στο ντουλαπι στα αζητητα ειναι.Αν δε μπει το χερι στο ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε δικιο έχετε αλλα αρώστεια ειναι αυτή, τον θελουμε τον high-tech εξοπλισμό μας εστω και αν δεν τον χρησιμοποιουμε ιδιαιτερα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
panos-alex/polis
Χριστός Ανέστη, κοiτα τα pm σου.
|
||||
|
||||
![]()
να ενημερωσω εδω πως τις 2 τελευταιες βδομαδες πριν το πασχα οι γιατροι μας εκαναν επισχεση εργασιας ..και σε συνδυασμο με τις μερες του πασχα δεν εχει γινει καμια λαπαροσκοπηση κι εχω μεινει στασιμος.....περιμενω να ξεκινησουν και παλι τα τακτικα χειρουργεια και να αρχισω να μαζευω...
|
||||
|
||||
![]()
προσθεσε και εμενα στη λιστα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί πρέπει να βρέχεσαι, να τρέχεις μετά να πληθείς, και όλη αυτή η βαβούρα. Εγώ τώρα αν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο, προσπαθώ με την τσιμπίδα της eheim αλλά είναι πολύ χοντρή και δεν βολεύει! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου Πάνο από την άλλη άκρη της Ελλάδας (Κέρκυρα)!
Φοβάμαι πως θα κάνω και εγώ μία αίτηση για τα εργαλεία σου! ![]() Όταν και εφόσον έρθει η σειρά μου, ενημέρωσε με, θα χαρώ να σε ακούσω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κλάδεμα | giorgosp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 02-02-09 21:06 |
Ψαλίδι κλαδέματος | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-06-06 13:17 |
Κλάδεμα. | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 05-09-05 12:21 |
Άλλη μία ερώτηση για κλάδεμα... | Maverick | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-07-05 15:49 |
Κλάδεμα Anubias | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:20 |