|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δικό μου Juwel είχε πάνω πάνω τον υαλοβάμβακα και μετά τα σφουγγάρια, όσο για την πορία του νερού θα έλεγα οτι σε αυτά τα φίλτρα το νερό μπένει και απο επάνω και απο κάτω και βγάινει μετά απο επάνω και μόνο. Εγώ παρόλο ήμουν ευχαριστημένος το άλλαξα με εξωτερικό για περισσότερο χώρο. Αλλάζοντας το το πράσσινο σφουγγάρι το έστιψα κανονικά κααι οι μετρήσεις μου εδώ και τρείς μέρες που έκανα αυτήν την ιστορία είναι ΝΗ3 & ΝΟ2 & ΝΟ3 0.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά τα λές βέβαια 3 μέρες είναι μικρό χρονικό διάστημα για να μετρήσεις (ανάλογα φυσικά την ιχθυοφόρτιση και τα λίτρα) αμμωνίες κλπ.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε θα σου προτεινα τα παρακατω
1) πανω τον υαλοβαμβακα και απο κατω οτι βιολογικο υλικο διαλεξεις μετα οπως λεει η juwel 2) νομιζω οτι τα μπλε σφουγγαρια ειναι καλα ετσι οπως λεει η juwel 3) και τα δυο καλα ειναι εγω εχω substrat, συμβουλη μου παρε το φτηνοτερο 4) τι εννοεις τελος; μπλεξαμε τα μπουτια μας (προσεξε μην βαλεις πολλα πραγματα και μειωθει η ροη) 5) σκουπιδια, η βιολογια που θα χασεις ειναι πολυ μικρη, θα αναπληρωσεις πολυ συντομα αυτα που σου προτεινω εχω κανει και εγω στο δικο μου, πρακτικα δεν υπαρχει σωστο και λαθος, υπαρχουν πολλοι σωστοι συνδιασμοι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υλικό για εξ. φίλτρο Eheim 2080 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-04-08 11:31 |
ΖΗΤΑΩ ΒΟΗΘΕΙΑ - Φίλτρο JUWEL compact H & αλλαξή νερού;;; | batman_gardiki | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-04-08 13:36 |
Εσωτερικό ή εξωτερικό φίλτρο??? | arxariosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 21-10-07 11:18 |
Εσωτερικό φίλτρο vs εξωτερικό | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-09-05 15:40 |
εσωτερικό φίλτρο RENA | antonio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 30-06-04 00:43 |