|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Αγόρασα και την 2η nano koralia και επίσης έκανα μια αγορά απο ebay ενός hang on refugium. Για βοηθήστε λίγο,τι είδος άλγης θα πρέπει να βάλω για να έχει λιγότερες απαίτησεις για φωτισμό και να μην στέλνει σπόρους στο ενυδρείο? Τί υπόστρωμα να του βάλω και πόσο? Όχι τίποτα μην γεμίσει το ενυδρείο άλγη!!!! Το refugium στο πρώτο στάδιο έχει βιόμπαλες.Να τις αφήσω ή να βάλω κάτι άλλο μέσα (siporax)????? Να μην ξεχάσω να ευχαριστίσω όσους βοηθούν αρχάριους σαν εμένα στα πρώτα τους βήματα στο αλμυρό νερό. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΑΣΙΛΗΣ. |
|
|||
|
|||
![]()
Από άλγη θα βάλεις μόνο chaeto. Είναι ότι πρέπει η ιδανική…
Υπόστρωμα δεν χρειάζεται για την άλγη. Επιπλέει δεν «πιάνεται» κάπου. Εκτός και αν θέλεις να κάνεις ένα μικρό DSB. Ούτε βιόμπαλες θέλει ούτε siporax. Οτιδήποτε τεχνητό μέσο για εποικισμό βακτηριδίων, αφαιρεί δυναμική από τον βράχο.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ακούω γνώμες.
AQUA C REMORA Η TMC V2 400????? Το αισθητικό δεν παίζει και τόσο σημασία όσο το να δουλέυει καλά και να κάνει και για μελλοντική αναβάθμηση!!! Τα παζαρέυω στο ebay πάνω κάτω στις ίδιες τιμές!!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ?????
ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟΟΟΟΟ!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ το δεύτερο δεν το ξέρω. Και γι΄ αυτό δεν απάντησα.
Κάτσε να το δει και ο Βασίλης.
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως μπορείς να δώσεις ακριβές link του hang on refugium που αγόρασες; Ευχαριστώ
|
|
||||
|
||||
![]()
http://cgi.ebay.co.uk/REFUGIUM-750-h...em320229872022
Λίγο μικρότερο από αυτό!!!!! Ακόμα το περιμένω βέβαια!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για σκιμερ εγω λεω ρεμορα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΕΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | WILD_RIDER | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 14 | 01-12-07 21:54 |
τι να κανω?τι να κανω? | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-10-07 12:13 |
Τι Θεραπεια Να Κανω????????????? | GIANNITSA | Δίσκοι | 10 | 11-11-05 18:31 |
τι να κανω με αυτο το ψαρι? | 525 | Δίσκοι | 10 | 10-02-04 00:43 |
Να το κανω η Οχι?? | Cpagr | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 18-07-03 01:48 |