|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στους 25 βαθμούς 17-21 ημέρες για να σκ΄σουν τα μικρά. Γιώργος
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλέ μου
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες που μου έδωσες Δεν νομίζω να είναι εύκολο η επιβίωση μικρών μέσα σε ένα ενυδρείο με αλλά ψάρια . Δεν ξέρω αν το έχει πετύχει κάποιος και τα μικρά να μεγάλωσαν το μέλλων θα δείξει . |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα η φάση που το στόμα ειναι αρκετά μπουκωμένο για να το δει ενας νεος
μπαμπας σαν και μενα ειναι οταν πλεον τα αυγα ειναι θεμα λιγων ημερων για να σκασουν . Και φυσικα το λεω αυτο γιατι τωρα πλεον βλεπω καθαρα τα μικρα μεσα στο μισόκλειστο στομα της θυληκιας . Εκτός ομως απο αυτη την γεννα ο Νικολας (ο γιος 6 ετων) μας εκανε γνωστο για τα μικρα λαμπιντο τα οποια πιστευα οτι τα κατάπιε η θυληκια οταν την ειδα με ξεφουσκωτο στομα , προς το παρον εχω δει καναδυο. Και τελος αφου ο αρσενικος λαμπιντο ειναι πηδηχ...ας εχει μπουκωσει και την δυετερη απο τις τρις . Μηπως πρεπει να ανχoνoμε ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι μπουκωμα αυτο???? | thanasis76 | Malawi | 40 | 26-02-08 19:59 |
Ειναι μπουκωμα αυτο????? | GeFior | Malawi | 5 | 28-07-07 19:47 |
Μπουκωμα?? | jimfytakis | Malawi | 15 | 08-07-07 02:50 |
Μωρό Aulonocara Stuartgranti | nickall13 | Malawi | 1 | 12-03-06 23:14 |
Aulonocara baenschi η Aulonocara Calamarius? | Makis M | Malawi | 2 | 14-02-05 11:24 |