|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
H egeria πραγματι εχει μεγαλο προβλημα με το excel.....
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε στρινζι τι λιτρα ειναι το ενυδριο σου και ποση ποσοτητα βαζεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν αντιμετωπισα πριν καποιο καιρο τριχοειδεις αλγες με υπερδοσολογια excel εβγαλα το μισο κερατοφυλλο προληπτικα. Τελικα αυτο που λενε οτι λιωνει εγω δεν το ειδα αφου δεν επαθε τιποτα αυτο που εμεινε στο ενυδρειο. Αντιθετως την ακουσε για τα καλα η java moss !! Tι να πω.. ισως απο φυτο σε φυτο και απο ενυδρειο σε ενυδρειο να παρατηρουνται διαφορετικα αποτελεσματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι και με τη μισή από την συνιστώμενη δόση δεν έχω δει κανένα πρόβλημα το αντίθετο μάλιστα, βέβαια η egeria βγαίνει ποιο λεπτή!
|
||||
|
||||
![]()
βαζω κανονικη δοσολογια excel εστω κι αν εχω διοξειδιο...για να δινω ανθρακα και σε αλλη μορφη και η egeria densa αλλα και το κερατοφυλλο δεν εχουν εμφανισει τιποτα διαφορετικο εδω και ενα μηνα που το χρησιμοποιω.....τελικα σε καθε ενυδρειο και διαφορετικη αντιδραση...
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο ειναι το RIO125 100 λιτρα περιπου καθαρα!!Βαζω μια με δυο φορες την εβδομαδα 1ml/40lt=2,5ml!
|
|
||||
|
||||
![]() Αστα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 sera tablets και flourish excel | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 25-02-08 16:43 |
seachem flourish excel | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-07 17:01 |
Λιπανση με Flourish EXCEL | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 12-03-07 20:45 |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |
flourish | stigma98 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 06-11-06 16:11 |