|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο το ειχα αγορασει πριν 5-6 χρονια απο το φιλο Στεφανο το ειχα στησει δουλεψε με αφρικανες το αφησα και ετυχε να το ξαναστησω τωρα μετα απο καποιο προβλημα υγειας που ειχα
100 x 45 x 60 εξωτερικο φιλτρο fluval 304 θερμοστατης 250W χαλικι 25kg φοντο μπλε σκουρο χαρτονι μετρησεις με esha sticks στο περιπου ph 6.5 - 6.8 kh 6 gh 7 no2 0 no3 10 θερμοκρασια 26C αλλαγη νερου καθε εβδομαδα περιπου το 40% τα φυτα προστεθηκαν την περασμενη εβδομαδα και για λιπανση ριχνω Flourish Excel ενω ετοιμαζω CO2 απο ψαρια σκεφτομαι τα παρακατω 10-12 cardinal tetra
1 pair kribensis 6-8 ροδοστομους η rasbοra η καποιο αλλο κοπαδακι ( τι προτεινετε ) corydoras sae για τις πετρες και εγω εχω ακομα τις αμφιβολιες μου για το αν θα μεινουν η οχι η θα μπουν στις θεσεις τους αλλες οποια αλλη παρατηρηση εχετε η κατι αλλο που εχω ξεχασει εδω ειμαστε ευχαριστω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |
το ενυδρειο πως ηταν πως εγινε και μερικα ψαρακια | manolo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 13-04-07 12:18 |
ΕΙΔΟΣ ΦΥΤΟΥ(Πως το λεν,πως το λεν) | georgesa | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 16-05-06 20:08 |