|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε, είπαμε βρε παιδιά, κάποια πράγματα πάντα είναι και αντικειμενικά...Ποιός θα έφτιαχνε ΌΧΙ στο πρώτο του ενυδρείο τέτοιο μονοπατάκι; Μόνο εγώ δε μπορώ να περάσω κάτω απ' το ξύλο στο τέλος του μονοπατιού (αποκορύφωμα).Όπως εγώ που είχα βάλει καστράκι με τρύπες στα θεμέλια του για να περνάνε τα ψάρια μέσα απο αυτές...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιταξτε. αν αλλαξουν θεση οι πετρες που οριοθετουν το μονοπατι μια χαρα θα ειναι το ξυλο ετσι.(γνωμη μου παντα)Απλα αυτο που το τονιζει ειναι οι πετρες. Τουλαχιστον(για να κανουμε και λιγο χιουμορ) ας ηταν παρατημενο - χορταριασμενο το μονοπατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε λές τίποτα...Εκεί θα λέγαμε: ''Ναί! Είναι ένα αρχαίο βυθισμένο χωριουδάκι!'' , αλλα τώρα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δεί μονοπατάκια να κερδίζουν σε διαγωνισμούς...
Οπως επίσης και καταράκτες... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για τους καταρακτες εχεις δικιο, οχι οτι δεν ειναι ομορφοι αλλα δεν ειναι και φυσικοι αφου δεν υπαρχουν κατω απο την επιφανεια του νερου.ωστοσο για τα μονοπατια που ανεφερες εμενα δεν μου φαινονται για μονοπατια στις παραπανω φωτο, ειναι πως το βλεπει κανεις εγω νομιζω οτι διαχωριζει οπτικα δυο περιοχες στο ενυδρειο για να μη φαινεται μονοτονο κατα τον δημιουργο του, σ αλλους φαινεται για μονοπατι σ αλλους οχι.κατα την προσωπικη μου γνωμη παντα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μονοπατάκια αναπαριστούν τις "νεκρές" περιοχές που δημιουργούνται πολλές φορές σε ποτάμια-ρυάκια απο την μεγάλη ροή τις περισσότερες φορές νομίζω...
Το κανιβαλίσαμε το post του φίλου και ζητάω συγνώμη... |
|
|||
|
|||
![]()
καλα ρε παιδια θα το χαλασω αν ειναι να μαλωσετε.Παντως και η δικη μου η γνωμη ειναι οτι ειναι πολλη σχετικο το πως σου φαινεται καθε ενυδριο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πειτε μου την γνωμη σας.. | Avaya | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-03-08 14:29 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-01-08 08:09 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-01-08 15:16 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |