|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τα βάλεις όλα... Διάλεξε...
Westie, ψάξτο και λίγο ρε φίλε μου... Είναι και αυτό μέσα στα καλά του χόμπι... |
|
||||
|
||||
![]()
dwarf gourami μπορώ;Αν ναι πόσα.Αλλα γκουράμι;
------------------------- νομίζω πως ο bala shark δεν κάνει για 96μικτα λίτρα όπως και ο αλλος καρχαρίας με την κόκκινη ουρά.Επεισης δεν νομίζω πως τα puffers κανουν για τα λίτρα μου και δεν έχω δει απο κοντα κάποια. Αρα πρεπει να περοιοριστώ σε ψάρια πολύ γνωστά όπως τα γκουράμι που έχουν ολα τα μαγαζια και μου αρέσουν πιο πολύ απο ολα τα αλλα.Ευχαριστώ.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 29-03-08 στις 09:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο bala shark δεν κανει με τιποτα στα λιτρα σου,εκτος του οτι θελει κοπαδι μεγαλωνει και καπου στα 35 εκατοστα.Βεβαια απο οτι εχω δει στην φυση πιανει τοσο μηκος στα ενυδρεια λενε καπου 17 εκατοστα.Ας πουν με σιγουρια οι παλιοι!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
νιψονανομηματαμημονανοψιν
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
5-6 καλα ειναι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ενυδρείου αλλά πώς? | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 08-12-07 02:13 |
Αλλαγή ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 01-03-07 05:19 |
Προτάσεις σύνθεσης ενυδρείου | spetzouras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-11-06 11:06 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |