|
|
|||
|
|||
![]()
Παντως φιλε μου εγω με αυτα τα ζουμια ξεκινησα το ενυδρειο πριν χρονια χωρις κανενα προβλημα, με την διαφορα οτι τα ψαρια τα εβαλα μετα απο 15 μερες και οχι σε 24 ωρες. Τι να σου πω....εαν εγω σου πω οτι κανει δουλεια (με βαση του τι εχω δει στο δικο μου ενυδρειο) καποιος αλλος μπορει να σου πει οτι δεν κανει τιποτα. Προσωπικα πιστευω οτι αν χρησιμοποιηθει σωστα κανει δουλεια....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και επειδή το συνειδητοποιώ πλέον ότι το θέμα είναι πιθανό να γίνει αντικείμενο διαφωνιών, να επαναλάβω ότι: Παράθεση:
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
τα βακτήρια ζούνε χρόνια χωρίς τροφή
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και γώ με βακτήρια το ξεκίνησα και σε 5-6 μέρες είχα βάλει ψαράκια!!
Όλα είχαν πάει ρολόι... |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω χωρις να ειμαι γνωστης του θεματος οτι αυτα τα σκευασματα διαθετουν εναν αριθμο βακτηριδιων για την αρχη που ομως δεν επαρκει για την υποστηριξη της βιολογιας.Ισως με αυτα τα σκευασματα και λιγο τροφη για 2-4 μερες ΙΣΩΣ γινονταν κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα βακτήρια ζούνε χρόνια χωρίς τροφή
![]() κι εμεις γιατι τρεχουμε σε μια μετακομιση π.χ. για να κρατησουμε τα βακτηρια ζωντανα?
|
||||
|
||||
![]()
στο σεμηνάριο που είχε κάνει ο simek στην Αθήνα σε κουβέντα είχε αναφέρει ότι αν πάρεις ένα έτοιμο στρωμένο φίλτρο και το βγάλει από λειτουργία και το αφήσεις σε μέρος που τα υλικά αερίζονται μπορείς μετά από χρόνια να το χρήσιμοποιήσης και να δουλέψει κανονικά . Αυτό δεν σημαίνει ότι ένα ενυδρείο δεν θα ανεβάσει αμωνία αλλά θα πέσει μέσα σε 24 ώρες .
Τα βακτήρια όταν δεν έχουν τροφή τότε δημιουργούν κάτι σαν κελυφος και κλείνονται μέσα . |
|
||||
|
||||
![]()
ενδιαφερον....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
όντως θέλει ψάξιμο και κάτι άλλο πιστεύω ότι κάνουν δουλεία αυτά τα υγρά αλλά θέλει μέτρο δηλαδή να μην βάλεις όλα τα ψάρια μαζί αλλά αρκετά αργά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
Το "τελικό" πρόγραμμα για τους υπολογισμούς | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-05-04 17:20 |
Ενυδρειο καραντινας "Νοσοκομειο". Τι και πως? | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 21-09-03 17:07 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |