|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η 1 silvania και η λευκή ανάβουν από τι 17.00 εως 01.00 και η δευτερη silvania από 15.00 έως 02.00. Το ρΗ πόσο μπορεί να επιρεάζει; γιατί η lobelia θέλει μέχρι 7 και εγώ έχω 7.6 με 7.7
|
||||
|
||||
![]()
αν δε κανω λαθος και ας με διορθωσουν.....η gro-lux εκπεμπει σε πολλα κελβιν...και η daylight νομιζω ειναι καπου στα 6500..οποτε η συλβανια περιπου στα ποσα ειναι? ειναι καλο να εχεις και μια λαμπα με χαμηλοτερα κελβιν..(εγω εχω απο τις 4 τις 2 σε 3000 κελβιν http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23642)
αλλα για τις λαμπες περιμενε απαντησεις απο πιο ειδικους... οσο για λιπασμα θεωρω καλο να εχεις 10 νιτρικα 1 φωσφορικα και να δινεις στα φυτα γενικο λιπασμα και εξτρα σιδηρο και καλιο....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι σιλβάνια δεν θυμάμαι στα πόσσα κέλβιν είναι!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νιτρκιά 0 σε ενυδρείο με δυνατό φωτισμό συνήθως δεν είναι καλό , αλλά και πάλι η lobelia δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και νομίζω ότι θα έδειχνε σταδιακά σημάδια έλειψης. Το eleocharis έχει κάποιες ιδιοτροπίες.
To ph και οι λάμπες κατά την γνώμη μου είναι o.k |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλήθεια, αν δίνω στα barb μαρουλάκι ή λίγο αγγουράκι στο διαιτολόγιο τους, θα μπορέσω να τα αποτρέψω από το να τρώνε τα φυτά;
|
||||
|
||||
![]()
η θα τους μαθεις να τρωνε φυτα?...
δε θυμαμαι που διαβασα (νομιζω για τα σαλιγκαρια) "μη τα ταισετε αγγουρακι γιατι μετα θα στραφουν στα φυτα σας..."..θα κανω μια αναζητηση μηπως το βρω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιός γνωρίζει τί ασθένεια είναι αυτή; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-08 10:19 |
Γνωρίζει κανείς? | Vasilis Xanth | Malawi | 2 | 29-12-07 01:21 |
Γνωρίζει κανείς το είδος;;; | sea_land | Malawi | 4 | 30-01-07 23:35 |
Μηπως γνωρίζει κανείς? | xaris1974 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 02-07-06 20:32 |