|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην , τι ενυδρειο θα φτιαξεις ακριβως ? (700 λιτρα reef νομιζω)
Το sump ποσο θα ειναι ?
__________________
-Marine Fish only With Live Rock 400 lit. -SPS/LPS Mini Reef 80 lit. -Soft corals Mini reef 80 lit. |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν είναι λίγο δύσκολο να βγεί sump και σκεφτόμουνα να το κάνω μόνο με εξωτερικό φίλτρο. Είναι απαραίτητο το sump?Έχω την εντύπωση ότι δε χωράει στο έπιπλο από κάτω, όπως είναι διαμορφωμένο. Αν τελικά πρέπει να κάνω, πόσο μεγάλο πρέπει να είναι?
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ανάλογα τι θές να κάνεις .Reef ή FO??Αν κάνεις reef απαιτήσεων το sump είναι μονόδρομος και αν δεν κάνεις θα το μετανιώσεις αργότερα.Αν το έπιπλο το κάνεις εσύ μπορείς να το διαμορφώσεις έτσι ώστε να βάλεις ότι θέλεις απο κάτω!!
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Για reef to προορίζω. Δε το κάνω εγώ το έπιπλο. Λοιπόν πιστέυω ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα το έχω το ενυδρείο, μαζί με το έπιπλο. Θα ανεβάσω φοτογραφίες, για να δούμε τι λύσεις μπορούμε να βρούμε.
|
#5
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ το έπιπλο είναι πακέτο με το ενυδρείο ή έχεις δώσει ειδική παραγγελία γιαυτό??
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο θα το πάρω μεταχειρισμένο, μαζί με το έπιπλο, αλλά από μια πρώτη συζήτηση που έιχα κάνει δε χωράει sump.
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε θα ξανακάνουμε την κουβέντα μόλις το πάρεις στα χέρια σου!
![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#8
|
||||
|
||||
![]()
θα έχω το ενυδρείο στα χέρια μου σε 15 ημέρες. Είδα το έπιπλο και δε μπορεί να μπει sump μέσα, άρα θα κάτσω να κατασκευάσω εγώ, ή θα πάρω κάποιο μεταχειρισμένο αν βρώ. Επίσης σκέφτομαι να βρώ ένα καλό μάστορα και να τον παρακαλέsω να μου κάνει μια τρύπα, ώστε να γίνει η υπερχείλιση. η ερώτηση είναι τι ύψος πρέπει να έχει το έπιπλο για να χωρέσει το skimmer και πόσο είναι σκόπιμο να απέχει η υπερχείλιση από το πάνω μέρος του ενυδρείου 5 πόντους ή λέω λίγους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια ...έχουν αποτέλεσμα ; | Ritsa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-09-07 13:46 |
Ανεμιστηράκια Tunze | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-06-07 08:19 |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
Gouramis και θερμοκρασία ενυδρείου - Έχασα 2 από Dropsy ?!? | pdrake | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-02-04 00:29 |
Guppies και θερμοκρασία | chris | Ζωοτόκα | 19 | 31-05-03 16:09 |