|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο αν αναφέρεσαι στην απορία μου
γιατί είναι τόσο δύσκολο; παραγγελία δεν θα γίνουν τα τζαμάκια και θα κοπούν για να κολληθούν κατάλληλα ; Εκτός αν πάλι μου διαφεύγει κάτι (ούτε με κόλλημα τζαμιών έχω ασχοληθεί ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που αναφέρει ο neon είναι σίγουρα μία λύση σωστή αφού η λογική της είναι ανάποδα με αυτήν που προτάθηκε, δηλαδή ο κυκλοφορητής γεμίζει το sump και η υπερχείλιση (του sump) το στέλνει πίσω. Παραμένει το πρόβλημα που περιγράφει.
Πάνο: Δηλαδή το sump θα γίνει στο πλαστικό της πλάτης; δεν θα φτιαχτεί καινούργιο με τζάμια;. Αν έτσι τότε πάσο! |
|
||||
|
||||
![]()
το σαμπ θα ειναι καινουριο με τζαμια ναι.....αλλα επειδη το σαμπ θα ειναι κομμενο πιο χαμηλα σε ενα σημειο θα τρεχει το νερο μεσα? αφου το ενυδρειο δεν ειναι κομμενο αντιστοιχα πουθενα...δε σε καταλαβα....μπορεις να γινεις πιο σαφης?
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι έχεις δίκιο, εγώ κατάλαβα λάθος. Επίσης μάλλον η πρόταση του neon είναι η πιο καλή μέχρι τώρα διότι έτσι μάλλον δεν θα έχει και προβλήματα αν τυχόν πέσει το ρεύμα (απλά δεν θα εισρέει νερό στο sump). Εγώ στο μυαλό μου κόλλησα σε μία εσωτερική κατασκευή αλλά ο φίλος μας αναφέρει παραπάνω ότι έτσι θα αυξήσει και τα λίτρα του !! ¶ρα λάθος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία ιδέα.
Επειδή με ενδιαφέρει και μένα αν θες ενημέρωσε και μένα μήπως μοιραστούμε τα έξοδα και φτιάξουμε 2. Στείλε πμ αν θές!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω έτοιμα τα μέτρα για τζάμια αλλα λόγο φόρτου εργασίας δεν έχω αξιωθεί να ασχοληθώ ακόμα.
Παίζει και μία άλλη σκέψη με κάτι παρόμοιο αλλα ακόμα το δουλεύω.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχεiληση | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 25-02-08 13:27 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Αναλογία αντλησης και υπερχειλισης σε sump | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 10-11-05 21:49 |