|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω βαλει στόχο να το ετοιμάσω μέσα σε ένα εξάμηνο, γιατί ξέρω ότι αν βιαστώ θα τα πληρώσω διπλά στο τέλος, όπως έγινε και με το ενυδρείο γλυκού νερού που έχω. Για αυτό το λόγο ρωτάω πρωτού πάρω κάτι. Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι εργαζόμενος, ως εκ τούτου το χρήμα δε περισεύει, αλλά θέλω να γίνει σωστά. όταν λέμε ακριβό πόσο ακριβό εννοούμε και πόσο εύκολο είναι να λειτουργήσει.
ασχετο, αλλά στην Αθήνα ότι κερδίζεις σε δυνατότητα να βρείς, το χάνεις από το χρόνο που πρέπει να τρέχεις. Εσύ τελειώνεις δουλειά και σε 10 λεπτά είσαι σπίτι σου. Εγώ είμαι κάθε μέρα 2 ώρες στο δρόμο πήγαινε-έλα.Έχει και η Αθήνα πολλά κακά... |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα.Απλώς στην Αθήνα βλέπες τα υλικά - ζωντανά ή ότι άλλο αγοράζεις ενώ εμείς αφηνομαστε στην καλή προαίρεση του μαγαζατορα!!
|
||||
|
||||
![]()
Για βιομηχανικα παραγομενα πραγματα, και ειδικοτερα τετοιου ειδους η online αγορα ειναι μαλλον μονοδρομος....
(Προυποθεση να ξερουμε τουλαχιστον αγγλικά ε?) |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπα παντού υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Πάντως εάν πραγματικά πιστεύεις ότι ένα ανταγωνιστικό κατάστημα με είδη ενυδρείων θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στη περιοχή, αυτό είναι μια καλή επιχείρηση.
Και τελικά τι πρέπει να πάρω. Θέλω να μου πείτε το πιο σωστό σε λογική τιμή. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα Iks πληρες πλησιαζει το χιλιαρικο..
Οταν ενα reef 700 λιτρων με τον κανονα 30 ευρο το λιτρο σε καποιο βαθος χρονου, εε δεν ειναι ακριβο ακριβως.. Οσο για το "κρεμασμα" ολα σχετικά ειναι. Δεν υπαρχει αυτοματισμός που να μη χαλαει. (προσωπικα το δουλευω πανω απο 3 χρονια και με εχει σωσει ουκ ολιγες φορές). |
|
||||
|
||||
![]()
Συγγνώμη αλλά η διαφορά μεταξύ 1000€ που είναι το IKS και 50€ του eliwell είναι πάρα πολύ μεγάλη και ξέρεις αν φτάσουμε 1000 για ψύξη, 300 για skimmer, 200 για όσμωση, χχχ για ζωντανό βράχο, που δε ξέρω πόσο έχει, αλλά μόλις μάθω θα είναι ΧΧΧ.+άμμο +φίλτρο. Εννοώ ότι προσπαθώ να περικόψω. Αν είναι απαραίτητο να πάρω ένα τόσο καλό ψυκτικό, τότε να πώ ότι το ενυδδρείο δε θα έιναι έτοιμο στο 6μηνο, αλλά στο 8μηνο, να μαζέψω χρήματα και σιγά σιγά να το πάρω, αλλά αν κάνουν περίπου την ίδια δουλειά, το βρίσκω υπερβολικό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Με 21.000 ευρω φτιαχνεις σημαντικα μεγαλυτερο ενυδρειο πλεον. Ισως πριν 10 χρονια να ισχυε.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα λεω εγω. Τελευταια φορα το ειχε πει ο manosdr και δεν ειναι πριν 10 χρονια... Σε ΒΑΘΟΣ χρονου ειναι η μαγικη λεξη.
Οπως και να χει, 700 λιτρα reef με κατω απο 6-7 χιλιαρικα δεν νομιζω οτι γινεται. Οσο για το eliwel versus IKS μην συγκρινουμε καρεκλες με τραπεζια.. Μελετησε πρωτα τι κανει το iks και το ξανασυζηταμε... |
|
||||
|
||||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής το μελέτησα και δε μπόρεσα να καταλάβω όλα όσα κανεί.
α. Υπάρχει κάποιο site, που να εξηγεί στα ελληνικά όσα κάνει β. Μου χρειάζονται όσα κάνει...? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια ...έχουν αποτέλεσμα ; | Ritsa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-09-07 13:46 |
Ανεμιστηράκια Tunze | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-06-07 08:19 |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
Gouramis και θερμοκρασία ενυδρείου - Έχασα 2 από Dropsy ?!? | pdrake | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-02-04 00:29 |
Guppies και θερμοκρασία | chris | Ζωοτόκα | 19 | 31-05-03 16:09 |