|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.eliwell.eu/product_main.p...1&language=_en
αυτος που χρησιμοποιούμε είναι ο 915 V/I.Απο ότι ξέρω δεν θα τον βρείς στο e-bay ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τον πάρεις τελικά υπάρχουν μέσα στο GAB οδηγίες ρυθμισης αλλά τις έχω και σε pdf για να στις δώσω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εντός διμήνου θα το πάρω, οπότε αν θέλεις κάνε ένα κόπο και στείλτο μου, όποτε βρεις χρόνο. το mail είναι kokkinelis@hotmail.com Αν δε βγει ωραίο το θαλασσινο με τόσο ψάξιμο που έχω ρίξει, θα βάλω το κεφάλι μου μέσα και θα βουλιάξω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε βλέπω ιδιαίτερα ζεστό και με μεράκι και θεωρώ πως θα φτιάξεις κάτι πολύ ωραίο.Για ότι απορία έχεις υπάρχουν πλέον παντού απαντήσεις.Εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και το ψαχνεις το θεμα και πας για μεγαλο θαλασσινο, μην βιαστεις με τον eliwell. Ειναι και αλλες παραμετροι που θελουν ελεγχο και θα τις βρεις στην πορεια. Θα σου συνιστουσα ανεπιφυλακτα ενα IKS με full αισθητηρια.
Ακριβό μεν, αλλα οτι πληρωνεις περνεις... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα παντως δεν ειναι και τοσο super συστημα ...εχει αρκετα αδυναμα σημεια...καποια μεγαλα ενυδρεια στο εξωτερικο (αλλα και στην Ελλαδα) στηριχθηκαν σε IKS και τους ''κρεμασε'' .
|
|||
|
|||
![]()
αν και νομιζω οτι σε εχουν ηδη καλυψει οι αλλοι δες και αυτο εαν θες
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22596 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω πάλι με τον Net , επειδή το πήρα πρόσφατα, αλλά η τιμή του είναι αρκετά τσουχτερή
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια ...έχουν αποτέλεσμα ; | Ritsa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-09-07 13:46 |
Ανεμιστηράκια Tunze | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-06-07 08:19 |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
Gouramis και θερμοκρασία ενυδρείου - Έχασα 2 από Dropsy ?!? | pdrake | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-02-04 00:29 |
Guppies και θερμοκρασία | chris | Ζωοτόκα | 19 | 31-05-03 16:09 |