|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό που παρατήρησα είναι ότι αυτό το microsorum είναι καταφαγωμενό. Δεν γνώριζα ότι τα ψάρια μπορει να είναι και χορτοφάγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ολα...τι ψαρια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 3 τιγράκια ,2 ζέβρα,1 αγγελόψαρο, 1 μαυρο καρχαρία με μαύρη ουρά ,1 pagasius, 2 με μια κοκκινη γραμμή πανω απο τα μάτια ,και πρην 5 μέρες ο γιος μου μου έφερε και 4 guppy τα οποία του τα έδωσε η μάμα του φίλου του γιατί δεν είχε τι να τα κάνει. Ξέρω ότι όλα είναι αταίριαστα μέταξύ τους όμως όλα δείχνουν αρκέτα ήρεμα μέσα στο ενυδρείο αν εξαιρέσης τον μαύρο καρχαρία που κυνηγάει τα τιγράκια
|
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω κανενα απο οσα ανεφερες για ιδιαιτερα χορτοφαγο...και το μικροσορουμ ειναι αρκετα σκληρο...μηως δεν ειναι φαγωμενο το φυτο αλλα χαλασμενο?
|
||||
|
||||
![]()
οχι, οι ακρες των φύλλων είναι φαγωμενες.Ξέχασα να πω οτι εχω και δύο ασημενια δολλαρια
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=viviane;248894]οχι, οι ακρες των φύλλων είναι φαγωμενες.Ξέχασα να πω οτι εχω και δύο ασημενια δολλαρια
Αυτα κανουν την ζημια. |
|
||||
|
||||
![]()
το σημαντικοτερο δεν ειπες!!! δολλαρια και φυτα δε βαζουμε...ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΑ!!!
|
||||
|
||||
![]()
και τι κανω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φυτά θα έχουν πρόβλημα αν βάλω αλάτι? | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 31-01-08 22:03 |
Τι εχουν τα φυτά μου ? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-12-07 17:24 |
Πόσοι απο εσάς έχουν ΑΣΤΑΚΟΥΣ ή αλλα καρκινοειδή στα ενυδρεία σας? | AQUA PURA | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-03-07 16:08 |
τυφλα να'χουν τα γκαπις....!!!! | klaz | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 1 | 12-11-06 22:50 |
D.v.d.. Ρεπορταζ Και Αφιερωμα Στα Τροπικα Ψαρια | tolis 67 | Greek Aquarist's Boards | 15 | 21-02-06 13:31 |