|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και γιατι να τα δωσει τα τιγρακια?...μα θα βαλει green barbs......
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στης αγγελιες τα ανταλαζει...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι εχω δει τις αγγελιες....ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ....
|
||||
|
||||
![]()
αμα δώσω τα τιγράκια που δεν νομίζω οτι θα δεχτεί κανείς θα βάλω στη θέση τους πράσινα τιγράκια ώστε να γίνουν ΟΛΑ τα τιγράκια μαζί οχτώ.Τελικά θα μου πείτε αν μπορώ να βάλω τίποτα άλλο {ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΑΛΛΑ}είδος;
|
||||
|
||||
![]()
Μαζι με τα πρασινα τιγρακια μπορεις να βαλεις και πρασινα αλογα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην πειραζετε τον βενιαμιν του forum.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου;
Εκτος απο τιγράκια.Η αγγελία αποσύρθηκε.Πειτε μου καλοι μου ανθρωποι τι αλλα ψάρια μπορώ να βάλω μαζί με τα τιγράκια και μάλλον τα ινδιανάκια που δεν τα θέλει κανείς;Εκτος απο κοπαδόψαρα. ------------------------- Καμμία απάντηση;Καμια προταση για ευκολα φυτά χωρίς υππόστρωμμα;
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 26-03-08 στις 17:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή ενυδρείου αλλά πώς? | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 08-12-07 02:13 |
Αλλαγή ενυδρείου | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 01-03-07 05:19 |
Προτάσεις σύνθεσης ενυδρείου | spetzouras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 09-11-06 11:06 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |