|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια προσπάθεια και με λίγη κατεψυγμένη.
|
|
||||
|
||||
![]()
akillis, εχω αρκετές της tropica και όντος είναι πολύ καλές. Όμως δεν θέλω να δόσω τώρα φυλλαράκι, μέχρι να πάρουν λίγο ''τα πάνω τους''.
Σταύρο,θα δοκιμάσω σήμερα κατεψυγμένη και θα σου πω τα αποτελέσματα. ------------------------- Δεν έγινε τίποτα. Την άφησαν άθικτη και αναγκάστηκα να ρίξω πάλι tetra prima όπου τσίμπησαν λίγο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη basillis : 25-03-08 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με συγχωρεις δεν ειχα δει την ερωτηση σου...καθηστερημενα να σου πω με υγρο τεστ μετραω....και για επαληθευση με το ηλεκτρονικο ενος φιλου.....εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα για το garlic guard της seachem...βουτας τα φυλλαρακια της τροφης εκει και μετα τα ριχνεις στο ενυδρειο....ενας φιλος μου δισκας το χρησιμοποιει συνεχεια και το ιδιο και ενας φιλος με θαλασσινο ενυδρειο...
το βρισκεις ευκολα ειναι σχετικα φτηνο...απλα βρωμαει σκορδο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο για το garlic guard αυτό ακριβώς φοβόμουν, την μυρωδιά. |
|
||||
|
||||
![]()
Δώσε χρόνο στα ψάρια να προσαρμοστούν και μήν αγχώνεσαι ,απο πείνα αποκλείεται να σου πάθουν τίποτε και μη ρίχνεις συνέχεια τροφές για να δείς αν θα φάνε και χαλάσεις το νερό σου.Ρίχνε συγκεκριμένες ώρες το φαί και κατα προτίμηση με σβηστά φώτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ενα "παροπλισμενο" τεστ που ξεθαψα απο το ντουλαπι (ειναι πανω 10 ετων)..θυμαται κανεις την εταιρια king british? αυτο ειναι...και με ηλεκτρονικο δεν δειχνει διαφορα...αντε να απεχει 0.1....
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο, θα το δοκιμάσω και αυτό. Ναι, θα κάνω υπομονή και πιστεύω οτι απο μέρα σε μέρα, θα φάνε που θα πάει... Η συμπεριφορά τους είναι καλή,φυσιολογική. Δραστήρια κτλ.
![]() Καλό ακύγεται Πάνο, αλλά δες και την περίπτωση μήπως είναι λυγμένο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα θα ειναι ληγμενο....θεωρητικα...γιατι το εχω επιβεβαιωσει και με ηλεκτρονικο ενος φιλου και ειναι αξιοπιστο...κι εμενα μου εκανε εντυπωση...απλα ανεφερα την εταιρια γιατι νομιζω οτι δεν υπαρχει πια......και ισως κατι θυμισει στους παλιους...
|
|