|
|||
|
|||
![]()
Panos φυσικα και θα εχω ελευθερες ζωνες , απο φυτα οι επιλογες μου θα ειναι , phyllanthus fluitans red root floater , echinodorus , sagittaria και για τα μεσαια τμηματα hydrocotyle leucocephala. Αυτα μου αρεσουν και νομιζω ταιριαζουν και με τις αναγκες των συγκεκριμενων ψαριων. Η γνωμη σου; δεν ειναι και σχετικα ευκολα; Aνδρεα εχεις δικιο σε οτι εγραψες , καπως ετσι λεω να κανω κι εγω , ξεκινοντας απο μικρα σκαλαρακια και οταν θα εχω το ζευγαρι με τιν ιδια διαδικασια και τα ραμιρεζι. Ελπιζω με ολα αυτα να καταφερω να φτιαξω ενα ομορφο συνολο και συντομα να μπορω να παρουσιασω με φωτο αυτα που τωρα περιγραφω με λεξεις. οσο για εξωτερικο φιλτρο θα το χρειαστω τελικα . για C02; τι λετε; Δυσκολη τελικα η προεπιλογη αλλα αναγκαια!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλησπερα απο τον αρχαριο... | κωστακης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-02-08 20:28 |
ενυδρειο απο carrefour | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 02-10-07 23:32 |
συμβουλες σε αρχαριο-α | Giwrgos23 | Bettas | 2 | 03-04-06 15:52 |
ΔΙΛΛΗΜΑ ΜΕ KOI ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΟ-PLEASE HELP | Μάνος Καλονόμος | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 02-06-05 18:46 |
Μολυνση απο ενυδρειο !!!! | γαυρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-05-03 18:40 |