|
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρόν άσε τα μπάφερ ίσως λίγο αργότερα γιατί θα μπερδευτείς περισσότερο
όταν κλαδέψω να βρεθούμε να σου δώσω θα σε ενημερώσω |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οκ ![]() ![]() Για κανα ντεκόρ τι λες να βάλω; ------------------------- Επισης το ενυδρείο να έχει καπάκι γιατι μου ειπατε οτι κανει αλματάκια. Με το καπάκι θα σκάσει;; Συνεχως διαβαζω μεσα στο φορουμ και μου δημιουργήθηκαν καποιες αποριές σχετικά με την αναπνοή του. Ο Λαμπής δεν ανεβαίνει στην επιιφάνεια καθόλου για να πάρει αέρα. Μονο για φυσαλίδες. Σημερα όμως παρατηρησα οτι στον πάτο της γυάλας κόβει βόλτες μετά σταματάει και ανοιγει το στομα του πολύ(πάρα πολύ θα έλεγα).Το εχει κανει δυο φορες μεχρι τώρα.(Τρωει κανονικά και μια φορά την ημέρα). Τι λέτε να σημαίνει αυτό;;Ελλειψει οξυγόνου;;Τωρα που το σκεφτομαι δεν μου αρέσει αυτό που εκανε. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JOANNA : 24-03-08 στις 20:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Συνήθως ανεβαίνουν στην επιφάνεια για οξυγόνο όταν οι συνθήκες στο νερό που ζουν γίνονται χάλια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εχω εναν μονομαχο... | euclid | Bettas | 5 | 28-12-07 12:06 |
Τι ειδος ειναι ο μονομαχος μου? | Γιάννης | Bettas | 8 | 19-12-07 14:27 |
πηρα κι αλλο.. | TIGER14 | Bettas | 1 | 05-09-07 09:35 |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
μικρο ενυδρειο 3 μονομαχους φαση Α | melitropos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 22-09-05 00:55 |