|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι μετρησεις μου ειναι κανονικες,co2 δεν εχω, ομως εχω πολυ φως...λες αυτο να φταιει???
|
||||
|
||||
![]()
οι "τριχιτσες" συνηθως ειναι καποιο ειδος αλγης...δες εδω και κοιτα αν μπορεις να την αναγνωρισεις...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....&highlight=BBA
|
||||
|
||||
![]()
Το φως σε συνδιασμό με την έλειψη co2 και ίσως με την περίσσια λιπασμάτων που δεν καταναλώνονται από τα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
ω ναι
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι οπως η αλγη στην τελευταια φωτο απο το link που μου δειξατε,με τη διαφορα οτι ειναι μαυρη.......μηπως αν μειωνα τη φωτοπεριοδο καταφερνα κατι.....οσο για το co2 ερχεται σιγα σιγα.....
|
||||
|
||||
![]()
με την μείωση κάτι γίνεται ναι, με το co2 ακόμα περισσότερο. Πόσες ώρες έχεις τώρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα το εψαξα λιγο παραπανω και βρηκα οτι η συγκεκριμενη αλγη λεγεται Staghorn Algae και μαλλον προκαλειται απο το πολυ φως......ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας...
------------------------- 12 ωρες.... ------------------------- 12 ωρες.....
passive viewers......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gohn1990 : 24-03-08 στις 15:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ρίξτο σιγά σιγά στις 10-11 και αφαίρεσε όση μπορείς αν είναι αυτή όντως. Κόψε και τα φύλλα που έχουν στην τελική και μείωσε και λίπανση, θα φύγει.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ να'στε καλα παιδια.....
|
||||
|
||||
![]()
πολλες ωρες ειναι 12 χωρις διοξειδιο μαλιστα...μειωσε και σκεψου και κανενα αλγοφαγο ψαρακι...μαλλον κανεναν οτοκυνκλο σε τοσο λιγα λιτρα...η καμια γαριδουλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα | glefas | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 23-02-08 22:33 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
S.O.S προβλημα | fitilakias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 21-10-06 16:50 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |