|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Από πού αν επιτρέπεται?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]()
Η καλύτερη σκούπα, ειναι ενα μπουκαλάκι μισόλιτρο της Coca Cola, με κομμένο τον πάτο, και ένα αλφαδολάστιχο απο πάνω.
Ταυτόχρονα με την σκούπα, κάνεις και μία ωραία αλλαγή νερού, και τελειώσες! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως ξερει καποιος αν γινεται να δουλεψει η παρακατω σκουπα χωρις το πανω κατω
![]() http://www.aquaristic.net/shop.php/s...aner%20400251/ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ρούφηγμα απο την αλλη μερια...
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φανταζομαι να εννοεις με το στομα γιατι δε το διακηνδυνευω να παθω καμια δηλητηριαση.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να πάθεις δηλητηρίαση???
Εξάλου πολυ σπανια θα πιεις νερό... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εσυ δηλαδη εχεις πιει και δεν επαθες τιποτα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πιστευω οτι παιζουν ρολο τα λιτρα, απλα θελει να εισαι προσεκτικος μην ρουφηξεις κανενα ψαρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και η δικιά μου λύση δεν ξέρω αν στην περιγραφή φαίνεται μπερδεμένη αλλά στην εφαρμογή είναι πολύ απλή. Για μένα πιο απλή από το τρομπάρισμα.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλο ειναι αυτο που προτεινεις απλα αυτη που εβαλα φωτο την ειδα σ ενα petshop και την πηρα,πιεζεις 1-2 φορες τη μπλε φουσκα και το νερο τρεχει μονο του, καλος ομως και ο δικος σου τροπος θα προσπαθησω να τη φτιαξω να εχω μια εναλλακτικη
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτές με την μπαταρια, μπορεις να τις βάλεις ολοκληρες μεσα στο νερο η το κοματι με τις μπαταρίες πρεπει να ειναι εκτός νερου; Eιναι δηλ ο χώρος της μπαταρίας αδιάβροχος;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι μπαταρίες πρεπει να ειναι εκτός νερου . Αν ειναι βαθη το ενυδρειο σου ο σωληνας της σκουπας μακραινει και δεν εχεις προβλημα .
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω και την απλη και αυτη με τη μπαταρια που δυστυχως και εγω 25ευρω την πηρα, αλλα τη δουλεια που κανει η απλη δεν συγκρινετε με αυτη τις μηχανικης με τις μπαταριες.και ουτε πανω κατω κανεις απλα τρομπαρεις και την βυθιζεις στο χαλικι και βγαζει το ελα να δεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός φίλτρου. | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-01-08 23:57 |
Καθαρισμός Βυθού | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 30-10-07 15:48 |
Καθαρισμός ενυδρείου | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-04-07 14:08 |
Καθαρισμός Φίλτρου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 05-03-07 20:08 |
Καθαρισμός βυθού | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 07-12-05 21:53 |