|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου στα λιτρα σου εφοσων μιλαμε οτι θελεις κυχλιδες ,αλλα οχι αφρικανικες , αναγγαστικα παμε σε κατι απο νοτιο αμερικη ριξε μια ματια εδω http://www.dwarfcichlid.com/index.php
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μία σκέψη είναι νανοκιχλίδες Ταγκανίκα με ολοκληρωτική αλλαγή και του aquascaping. (Τώρα είναι σχεδόν όπως το βλέπετε στο avatar μου). Απ'την άλλη, σκέφτομαι για κάνα κοπαδάκι tiger barbs και διατήρηση του υπάρχοντος aquascaping (με κάποιες αλλαγές). Και εδώ έρχονται και άλλα ερωτήματα....Πόσα tiger barbs μπορώ να βάλω για να μην είναι "too much" ;; Επίσης, με ποια, κατά βάση bottom feeders-dwellers μπορώ να τα συνδυάσω;; |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω στα 80 καθαρα λιτρα σου ενα κοπαδακι των 6 - 7 ατομων θα ειναι οκ.αν θυμαμαι καλα μεγιστο μηκος 6-7 cm εκαστο.Ας με διωρθοσουν οι πιο εμπειροι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aλλαγή νερού στο χρυσόψαρο | athina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-07-07 20:57 |
VIDEO ...αλλαγή περιβλήματος του ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΟΥ (molting) | AQUA PURA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-03-07 16:47 |
Αλλαγή στο set up του ενυδρείου | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-06 00:25 |
ξαφνική αλλαγή στο νερό του ενυδρείου | pani | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 08-12-03 12:05 |