|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αφρικααααννεεεεεςςςςςςς, ααφρικααααανεεεεεεςςςς, αααφριιικααααανεεεςςς.....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαζι σου κι εγω!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() μην πεις κουβεντα.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
άντε και άλλος στο club
![]() ![]() ![]() neolamprologus multifasciatus fan club ![]() ![]() ![]() θα τα χαρείς πολύ, και θα δεις ότι είναι ψάρια με χαρακτήρα καλή συνέχεια |
|
||||
|
||||
![]()
To ξέρω..τα είδα στον imichal κ ξετρελάθηκα!!! Ποταμίσιες πέτρες κάνουν?
------------------------- Λέω να πάρω τα κουβαδάκια μου και να πάω παραλία!! ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 22-03-08 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν έχεις βλέψεις για πιο σκούρα θα ψάξεις περισσότερο. Εγώ πέταξα πριν δυο μέρες τέσσερις σακούλες με σκούρα άμμο από Φραγκοκάστελο. Δεν ήξερα ότι έψαχνες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι Ελβιρα για την επιλογή σου.
Βλεποντας το ενα απο τα δυο ενυδρεια σου φαντάζομαι ποσο ωραιο θα γινει και αυτο... Ενα πραγμα μόνο,πολλα πολλα πολλα κοχύλια και μετα ολα τα υπόλοιπα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παιδιά έφερα άμμο...απλά την ξεπλένω κ την βάζω στο ενυδρείο? Δε θέλει βράσιμο ε? ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 22-03-08 στις 18:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μια πρώτη άποψη!! Θα βάλω κ άλλα κοχύλια κ μια vallisneria!!! Κάθε γνώμη κ κριτική δεκτή!!!
|
|