|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα με τενέλους στο 5λιτρο και μετά θα γουστάρεις και για το μεγαλύτερο.
Εκτός πάλι αν σου αρέσουν οι πειραματισμοί οπότε.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι το tenellus θα γίνει πολύ ψηλό για 5λιτρό. Μπορείς να δέσεις riccia σε πολύ λεπτά κομμάτια σχιστόλιθου και να γεμίσεις εύκολα τόσο μικρή επιφάνεια και να φυτέψεις επιλεκτικά σε πίσω σημεία tenellus .
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μιλάμε παιδιά για πλάτος 13cm πλάτος. Μάλλον θα αρκεστώ σε ένα φυτό. Ρώτησα για eleocharis που μου άρεσε αλλά δεν είχε άρα θα πάω σε tennelus ή micranthemum [που είναι και γρήγορης ανάπτυξης] Το ενύδρειο προορίζεται για cherry shrimps |
|
||||
|
||||
![]()
Yes , στο 5λιτρο. Δηλαδή με tenellus μόνο πως θα το κάνεις ;
Απλά θα έχεις στα 2/3 του βυθού riccia (που θα την κτατάς στα 4εκ. ύψος) και στο 1/3 tenellus δίνοντας έτσι κάποιο σχετικό βάθος.Είναι καλύτερα δηλαδή μόνο με tenellus που θα φτάσει 8-10 εκατοστά ; από το μπροστινό τζάμι μέχρι πίσω ένα flat πράγμα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως κρίνω αν η φωτοπερίοδος ειναι καλή για τα φυτά μου? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 12:02 |
Κάποια συμβουλή για τα φυτά μου? | pagasious | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-10-07 11:11 |
Πληγές κάτω από τα πτερύγια | sakis1976 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 27-12-05 12:02 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |