|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ρε γιωργο με το reef σου!!!
![]() ![]() Υ.Γ την ανεμωνη δεν μπορεις να την βαλεις μπροστα για να βλεπεις τα κλοουνακια που παιζουν??? |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχως Ντινο εγω μπροστα την εβαλα,αλλα αυτη προτιμησε να παει να κατσει στην γωνια αυτη πισω-πισω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου. Ίσως κάποια στιγμή να έβαζες λίγο ζωντανό (και κουραρισμένο) βράχο ακόμα.
Εφόσον δεν βάζεις πιο απαιτητικά κοράλλια, κρατάς το σύστημά σου σε «lowbudget» και απολαμβάνεις τα επίσης θεαματικά κοράλλια. Στο μέλλον και εφόσον επιθυμείς να «μπλέξεις», μπορείς να αναβαθμίσεις. Από ψάρια θα έλεγα να μην βάλεις κάτι άλλο.
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα.!Για λεει,για λεει τι αλλο θα μπορουσα να βαλω απο εξαρτηματα για αναβαθμιση?
Σκεφτομαι να βαλω καμμια εφυλια και 1-2 ακροπορες.Πες μου λιγο τι συντηρηση πρεπει να εχουν?Απο κυκλοφορια ελεγα να βαλω τα κοραλια κοντα στην εξοδο απο το σκιμμερ και κοντα στην Koralia ,αλλα απο ζουμια τι χρειαζονται?.Επισης αν αυξηθει η κυκλοφορια δεν θα εχω προβλημα με τα μαλακά? Α και κατι τελευταιο.Απο μαλακά κοραλια τι αλλο ευκολο υπαρχει? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο Μπραβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Γιώργο...
Ολοι στα καραβια φυγατε,τι θα γινει πια... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο, έχεις επιλέξει είπαμε lightreef, με σχετικά εύκολα κοράλλια.
Τώρα αν θες να …. ανέβεις, αλλάζει το πράγμα. Πρέπει να αναβαθμιστείς και σε φωτισμό και σε κυκλοφορία αλλά και σε… ζουμιά… Επίσης για να τα καταφέρεις να συνδυάσεις μαλακά κοράλλια με σκληρά και ιδίως με SPS, θέλει κόπο και ίσως να είναι και αδύνατο. Οι βασικές διαφορές είναι στο φωτισμό και ιδίως στην κυκλοφορία. Εγώ θα σου πρότεινα να «επένδυες» σε Lps. Εφύλιες και λοιπά κοράλλια θα χρειαστούν λίγο extraφωτισμό αλλά όχι και μεγάλη κυκλοφορία. Και από εμφάνιση σκίζουν. Ίσως τα ομορφότερα κοράλλια. Για σκέψου το….
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
Reef 300 | george_grat | Reef | 17 | 24-05-06 19:28 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |
To reef μου | theofilos | Reef | 10 | 11-11-04 11:29 |
Reef | ANEMOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 25-04-04 19:55 |