|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνειτε?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κατι τετοιο.αν θελεις κατι στειλε τι χρησιμοποιεις απο τροφες και κοντισιονερ νερου και ποσο τα περνεις και θα σου πω πιο οικονομικες λυσεις για την τσεπη σου.αν θες βεβαια
|
|
||||
|
||||
![]()
το μαγαζι σου που ειναι???δεν θα μας πεις????αντε γιατι δεν κρατιεμαι....θελω να ψωνισω...
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα τωρα απαντα σε αυτα που σε ρωταω μην με αφηνεις σε αγωνια.....
|
|
|||
|
|||
![]()
μαγαζι δεν υπαρχει.ολα ειναι σπιτι μου.απλα λες τι θες και ποσο τα περνεις απο pet shop και σου λεω τιμη.αν συμφωνεις γλιτωνεις.αν οχι δε πειραζει
|
|
||||
|
||||
![]()
1)εισαι χομπιστας(λεμε τωρα) που του εχουν μεινει μερικα πραγματακια και τα πουλας.
2)εισαι εισαγωγεας η κατι τετοιο. 3)εισαι μαγαζατορας(πουθενα το κακο) και μας κοροιδευεις εγω ψηφιζω 3!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Για πε μας ρε φίλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι ειναι τωρα αυτό ? Εγώ δεν καταλαβα.....Γριφος ? Αν δεν εχεις καταστημα που τα βρισκεις ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ να δώ που θα πάμε...
Ας πούμε Sera Aqutan και Sera Microgram... |
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε βρε παιδιά παίζει ο άνθρωπος
είναι δυνατόν να παίρνει κανείς κάτι τέτοιο σοβαρά μου αρέσει που όλοι περιμένουμε με αγωνία τι θα γίνει ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
georgetax ποσο περνεις τα 4 λιτρα stress zyme η stress coat?
|
|
||||
|
||||
![]() δεν χρησιμοποιώ τέτοια ![]() ![]() ![]() ελα σε ρώτησε κάτι ο Iann_is και ο dinos99 απάντα στα παιδιά προς Θεού δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά αν υπήρχε κάτι σοβαρό εδώ θα συστηνόσουν σαν κατάστημα η σαν κάτι άλλο αν κάνω λάθος τι να πω ωραία παίρνω seachem excel 250 ml 9,00 ευρώ πόσο μπορείς να μου το δώσεις? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PET | iliastra | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 03-03-08 23:20 |
Εκθεση pet-shop? | wodan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 12-09-06 11:33 |
PET SHOPS στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | kflynt2005 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 15-01-05 06:47 |