|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ντε....
To Chichlidakias Internet Cafe? |
|
||||
|
||||
![]()
Me oles aftes tis iperoxes foto apo ta enidria sou!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() p.s. (sory gia ta greeklish kolise to pc)
|
||||
|
||||
![]()
παιδια οπως καταλαβατε εχουμε να κανουμε με ενα ΙP φαντασμα αλλα και ενα ατομο διχασμενης προσωπικοτητας.Που ξερετε μπορει και τα ψαρια του να ειναι διχασμενα το πρωι μπορει να ειναι αμερικανες κιχλιδες και το βραδυ γκαπις.Περα απο την πλακα ομως ενα απλο <<συγνωμη ρε παιδια εχετε δικιο>> θα εφτανε, τελος παντων εχουμε δει και χειροτερα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
διχασμένη προσωπικότητα δεν έχω αλλά νεύρα πολλά. ωραίο το βιντεάκι από την πίτα Τόλη. και όπως σου είπα Τόλη. δεν με απειλεί κανένας εμένα. την είδα τη σκατοφατσά σου. Μπαγλαμάδες |
|
||||
|
||||
![]()
Βρίσε μας και απο πάνω...
Ουστ ![]() Αμερικανάκι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχουμε τα μπαγλαμαδακια.. Καποιος να βαλει τις μπυρες και τα καλαμαρακια..
Cheers. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Eκτός από θρασύς, να ξαναγράφεσαι με άλλο όνομα και να νομίζεις πως μπορείς να κοροιδέψεις, είσαι και βλάκας! Και να πας να σε δει κανένας νευρολόγος.
|
||||
|
||||
![]()
"δεν με απειλεί κανένας εμένα.
την είδα τη σκατοφατσά σου" Εγω αυτο το βλεπω εμμεσα σαν απειλη.ΔΛδ τι ειδε τη φατσα του Τολη και παει για Μανιατικο?!!Τεσπα πολυ ασχοληθηκαμε.Αυτος θα επρεπε να ντρεπεται που καθεται και παιδιαριζει...ε και καποιος μοντ ας το κλειδωσει το ποστ γιατι νομιζω οτι οσο γελιο ειχαμε να ριξουμε το ριξαμε! Καλη μας μερα!
|
||||
|
||||
![]()
παιρνεις που παιρνεις μην τα παιρνεις ληγμενα σε χαλανε και χαλας και εμας τελικα εχει πολλη γελειο η υποθεση χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πως μου ξεφυγε αυτό σημερα....
![]() .....Μμμμμμ εχω νεα.... Ανωτατο στελέχος του φορουμ κυκλοφορουσε σημερα με συνοδεια απο μέλη της αντιτρομοκρατικης υπηρεσίας....... Εικάζεται επίσης οτι την επιχειρηση συνοδείας την ειχε αναλάβει προσωπικά ο jack bauer..... Αξιοπιστη πηγη αναφερει οτι το επομενο εικοσιτετραωρο ειναι πολύ κρισιμο!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξύλινο πάτωμα | libra | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-01-09 16:25 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
Κατασκευή Ξύλινο καπάκι | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 13-07-05 18:23 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |
Μάλλον γεννητούρια | ksaderfos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 09-09-04 16:17 |