|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α. Το εκτοζον δεν ειναι αλατι
β. Με 29 βαθμους ΔΕΝ περναει το ick, απλα αναπαραγεται γρηγοροτερα. γ. Η θα βαλεις φαρμακο ή θα βαλεις αλατι. |
|
||||
|
||||
![]()
εμένα έτσι μου είπαν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
100g contain 580 mg sodium perboricum, 97 mg potassium chloricum, 58 mg magnesium peroxide, sodium chloride ad 100
Δεν απεχει λιγο απο το αλατακι? |
|
||||
|
||||
![]()
σίγουρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
netblues εσυ τι φαρμακο προτεινεις ? Γιατι λογω των φυτών και των κορυ δεν θα ηθελα να βαλω αλατι....
|
|
||||
|
||||
![]()
και τα φαρμακα πειραζουν σχετικα τα φυτά..
Δοκιμασε επισης esha exit. |
|
|||
|
|||
![]()
Sir,το γ δεν το κατάλαβα!Το φάρμακο δε θα έχει συνεργική δράση με το αλάτι κατα των μικροβίων?(άσχετο:πριν κανα μήνα περίπου είχες 5100+ posts και εν μία νυκτί μειώθηκαν κατα μερικές εκατοντάδες,πώς έγινε αυτό?)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα εχει, αλλα αν τα συγκεκριμενα φυτα ειναι ευραισθητα στο αλατι και καποιος θελει μια εναλλακτικη, τοτε προτεινουμε φαρμακο.
Το γεγονος οτι το αλατι εχει συνολικα τις λιγοτερες παρενεργειες ισχυει. Οσο για τα ποστ, κατα καιρους γινονται εκαθαρισεις και φευγουν διαφορα ποστ μαζεμενα... |
|
|||
|
|||
![]()
Του τα σβυνω εγω για να μην παιρνει θαρρος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλεις να γίνεις sir στη θέση του sir;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενας ειναι ο sir!
Προσφατα σβυστηκαν μαζικα απο καποιες κατηγοριες αχρηστα μηνυματα, και σε αλλους χαμηλωσε το νουμερο μηνυματων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΡΑΜΙΡΕΖΙ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-07-08 18:00 |
μικρα ξιφοφορακια με ick!!! | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 04-11-05 13:23 |
Θεραπεία Ick με αλάτι | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 19-03-05 19:27 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |
Help me! Πρόβλημα με ICK. | sbravos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 05-02-03 20:35 |