|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κλέβω ιδέες, τώρα που λέω να στήσω κι ένα Tanganyika. Θα δοκίμαζα να έβαζα ακόμη μία προσεχτικά διαλεχτή πέτρα στα αριστερά για να δώσω και λίγο ύψος αλλά και να κάλυπτα λίγο ακόμη το σωλήνα εισαγωγής. Εκτός αν κάνεις το κόλπο με τη μαύρη σωλήνα (πολύ ωραία ιδέα). Όσο για τις τροφές που χρησιμοποιείς, καλός συνδυασμός, μην ανησυχείς για την Hikari excel (η πράσινη δεν είναι ?) είναι μια χαρά, από τις καλύτερες veggie. Και μια και μιλάμε για veggie υπάρχει και η super veggie της Omega ONE επίσης πολύ καλή (kelp small pellets). |
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τετοιες παρουσιασεις με ποιανει μια μανια ,να σπασω την φωτογραφικη μου, το ενυδρειο μου και μετα το κεφαλι μου στον τοιχο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο ενυδρειο,μπραβο mizigr!Νομιζω πως εχεις πετυχει την χρυση τομη.Συμφωνω με τον gaia για την δεξια πλευρα.Πιστευω θα "γλυκανει" το τελειωμα της πλαγιας και θα τονισει περισσοτερο την κορυφη.Αυτα απο μενα
Μπραβο και παλι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |