|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό και πανέμορφα ψάρια !
|
||||
|
||||
![]()
απλά τέλειο . Που τα βρήκες τα ψάρια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια! Τα ψάρια τα βρήκα σχετικά εύκολα. Ορισμένα από χομπίστα και τα πιο πολλά τα αγόρασα από ένα συνοικιακό pet-shop!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο, πολυ καλο το αποτελεσμα, και το εφφε με τη λαμπα προσδιδει επιπλεον φυσικοτητα!!!Συνεχισε την καλη δουλεια...
Και καλα γεννητουρια!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Γεννητούρια περιμένω πως και πως αλλά νομίζω πως θα πρέπει να περιμένω αρκετά ακόμα!
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό το πράγμα μας έπριζες τόσο καιρό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο ενυδρείο και πανέμορφα ψάρια !!
μπράβο !!
|
||||
|
||||
![]()
Και για να μη σε πικράνω (αλήθεια λέω) το ενυδρείο είναι ωράιο μου άρεσαν παρα πολύ οι πέτρες και ωραία ψαράκια τα οποία οταν ενηλικιωθούν απότι ξέρω αλλάζουν χρώμα (καθότι απο κιχλίδες Αφρικής σκράπας),Το φώς καλό εεεε,είδες τι σου έλεγα.Αντε να σου πάνε όλα καλά να έχεις γεννητούρια ,να μου δώσεις και τα φώτα σου ,γιατι απότι βλέπω σε κανα χρόνο θα κοντράρουμε τα ενυδρεία μας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |