|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες θολό? Μήπως μιλάς για backterial bloom?
|
||||
|
||||
![]()
[FONT='Verdana','sans-serif']backterial bloom τη είναι ??? δεν ξέρω ώμος το νερό φαίνεται σαν να έχει κομματάκια σκόνη μέσα άσπρα πολύ μικρά [/FONT]
|
||||
|
||||
![]()
Τον υαλοβάμβακα του φίλτρου σου τον έχεις καθαρό?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καθαρό το έβαλα.
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Τη θα κάνω πείτε μου κάτι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Perazzi : 16-03-08 στις 22:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια μεγαλύτερη αλλαγή νερού αρχικά!
Αν συνεχίσει το πρόβλημα θα δούμε τι άλλο μπορεί να φταίει.
|
||||
|
||||
![]()
Τα 2 ψαράκια μου ψόφησαν , τι θα κάνω δεν ξέρω αν πάει έτσι θα πάνε όλα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανεις καμμια μετρηση να ξερουμε τι γινεται? Εστω με στικ
![]() Αν ειναι στρωμενη η βιολογια του φιλτρου δεν χρειαζονται εξτρα βακτηρια. Αλλα δεν κανουν κ κακο. |
|
|||
|
|||
![]()
εκτός από αντιχλώριο όταν αλλάζεις νερό πρέπει να συμπληρώνεις και βακτήρια. δε πιστευω να το ξεχασες?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να εξηγησεις γιατι πρεπει στην αλλαγη νερου να συμπληρωνεις βακτηρια?
(Κι αν δεν συμπληρωσεις ειναι και αιτια θανατων?) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
όταν πετάς νερό πετάς μαζί και βακτήρια σωστά? Σωστά!!! αρα πρέπει να τα καλύψεις. Σωστά? όταν δεν έχουμε τα απαραίτητα βακτήρια, τι έχουμε Τόλη? Αμμωνία έχουμε Τόλη. (είναι λόγος να ψωφίσουν ψάρια) οι κόκοι που βλέπει πάνω στο νέρο είναι μικροσωματήδια από έλλειψη βακτηριδίων, |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια.... | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 02-11-07 12:32 |
Help - Βοήθεια!!!! | dessert | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 04-05-07 13:24 |
Βοήθεια !! | Access | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 28-03-06 23:23 |
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | filippas | Malawi | 13 | 16-06-04 22:00 |