|
|
||||
|
||||
![]()
Μπα δεν ειχε τιποτα.Μονο το σφουγγαρι το χοντρο και υαλοβαμβακα!Εγω ειχα βαλει απλα ανθρακα συμφωνα με εναν petshopa της πολης μου που ηταν απαραιτητο λεει!!Το εβγαλα μετα απο 2 μηνες που το ειχα μιας και διαβασα οτι περασε η δραση του!!
|
|
|||
|
|||
![]()
εαν εχεις σκοπο να αφαιρεσεις ολο το σφουγγαρι για να βαλεις το substrat ΜΗΝ το κανεις
εαν απλα βαζεις το substrat και δεν βγαζεις το σφουγγαρι εισαι οκ, το ενυδρειο σου σε 1-2 εβδομαδες θα αποκτησει πολυ καλυτερη βιολογικη φιλτρανση, δεν θελει κατι ιδιαιτερο ουτε υπαρχει καποιος κινδυνος απλα το τοποθετεις και το παρατας να κανει την δουλεια του ![]() ο πετσοπας δεν εχει δικιο για τον ανθρακα, σου ειναι χρησιμος μονο για την περιοδο μετα απο καποια θεραπια με φαρμακο για να τραβηξει οτι χηικο εχει απομεινει στο νερο και φυσικα μετα πεταγμα καθως μπορει να αποβαλει οτι ειχε αποροφησει |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για τον ανθρακα το διαβασα εδω περα αργοτερα γι'αυτο και τον πεταξα!
Το φιλτρο θα το κρατησω βεβαια δεν το βγαζω! Στο μελλον αν παρω μεγαλυτερο κυκλοφορητη μπορει να βαλω και μακαρονακι!! Τωρα ειμαι με απο πανω προς τα κατω υαλοβαμβακα-substrat pro-σφουγγαρι! Αρκετα καλα πιστευω! Ευχαριστω για την βοηθεια ολως σας παιδια! |
|
||||
|
||||
![]()
Νάσαι καλά να πιούμε και κανα καφε έρχομαι τακτικά Κομοτηνη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια φιλε Σταυρο να τον πιουμε τον καφε αν ερθεις!
Καταλαβα οτι ερχεσαι κατα δω πανω γιατι σε ειδα και ενημερωμενο και για την Αλεξανδρουπολη(Φωλια). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για (SUBSTRAT pro) | aristomenis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 12-12-07 17:12 |
JBL vs SUBSTRAT PRO | andreas K | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-11-07 23:34 |
PRO-MORE και PRO-GROWTH | mios | Δίσκοι | 10 | 30-07-07 12:41 |
substrat - siporax | Fanis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-01-06 09:00 |
Prazi-Pro for aquariums | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-02-05 22:35 |