|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατασκευάζεις εσύ το φίλτρο με χωρητικότητα για βιολογία γύρω στα 1000λτ
και με μια αντλία γύρω στα 6,000-8,000λιτ/ωρα θα είσαι καλυμμένος . Πάρε μια ιδέα http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...Pondfilter.htm Ή πας σε έτοιμες λύσεις με περίπου τα παραπάνω χαρακτηριστικά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καμια απο αυτες τις λαμπες κανει; http://www.djshop.gr/ProductList.asp?ITMID=11147 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NickFior : 14-03-08 στις 12:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου, ακριβως τα ιδια λιτρα 8000 δηλαδη εχω βαλει το sera pressure filters T40+ UV system μαζι με μια αντλια την sera PP12000. Η λιμνη δουλευει εδω και 7 μηνες με εξαιρετικα αποτελεσματα με νερο κρυσταλινο χωρις αιωρουμενη αλγη. Προυποθεση για να πετυχει το ολο project ειναι η αποφυγη και η εκθεση της λιμνης στον ηλιο (οχι πολλες ωρες) Και φροντισε να βαλεις φυτα, πολλα φυτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!!!
![]() το sera pressure filters T40+ UV system μπορεις να μου πεις απο που το πηρες, αν μπορεις ; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για παραγγελία εξοπλισμού λίμνης.. | boom | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 13 | 07-09-12 14:00 |
Επίθεση ή παιχνίδια; Μια μικρή βοήθεια; | Ronnie21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-02-08 19:44 |
Μικρή βοήθεια για τον μονομάχο μου! | Celda | Bettas | 41 | 21-09-05 00:55 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |
Βοήθεια σχετικά με το φίλτρο!!! | Anonymous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 20-01-03 13:12 |