|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
περίπου 6 μήνες που τα έχω βάλει στο ενυδρείο μου δεν έχει γίνει τίποτα...ούτε τσαφ...χωρίς παστώματα και άλλα κόλπα. Αν τώρα προβληματίζεσαι τόσο πολύ μπορείς να βάλεις λίγη σιλικόνη στα σημεία που πιστεύεις ότι είναι επικίνδυνα έτσι ώστε να βγαίνει άνετα μετά με ένα απλό τράβηγμα χωρίς να "παλεύεις"
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβαινω απολυτα τι λες αλλα δεν το διακινδυνευω για κανενα λογο. Προτιμω να ξηλωσω το ballast, τη λαμπα κ να παρω ενα σετ στεγανα ακροφυσια ~13ε και ειμαι πανετοιμος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που σου προτείνει ο φίλος chemical mac είναι στεγανοποιημένο διότι έχει και κρύσταλλο αν κατάλαβα καλά σε τι αναφέρεται..
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κάνω λάθος πρόσφατα ολοκληρώσατε μια αντίστοιχη πατέντα στο καπάκι ενός φίλου μας εκεί πάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
220v χωρις στεγανοποιηση στο καπακι ειναι αργα η γρηγορα αυτοκτονια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατεντα για αδειασμα ενυδρειου. | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-04-08 15:06 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
βοηθεια με τα φωτα | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 02-02-08 23:39 |
Τα φωτα σας σχετικα με μια ολοκληρωμένη λίπανση | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-06-07 13:17 |
ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ? | georgetax | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-03-07 00:59 |